O gustare racoroasa perfecta pentru o zi calduroasa de vara.
Pe langa faptul ca este delicioasa, este si foarte usor de facut. Daca adori combinatia de cafea si ciocolata, atunci este perfect, deoarece poti adauga si fulgi de ciocolata ca sa te faca sa doresti sa o incerci si mai tare.
Timp de preparare: 15 minute
Portii: 4 portii
– 1 ceasca de espresso sau orice alta cafea tare
– 1 ceasca de lapte integral de iaurt grecesc
– 1/3 ceasca de zahar
– O lingurinta de granule de cafea
– Putina sare
– ½ ceasca de fulgi de ciocolata
1. Intr-un bol, adauga toate ingredientele (poti folosi un mixer electric sau un blender)
2. Compozitia se toarna intr-un vas si se sigileaza
3. Pune-l in congelator pentru 30 de minute, apoi deschide-l si adauga din fulgi de ciocolata treptat
4. Resigileaza si pune-l din nou la congelator pentru cel putin 4 ore
5. Inainte de servire, lasa-l sa stea afara pentru 30 de minute.
Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Shutterstock