Ingrediente:
• 2 cani de iaurt proaspat de cocos tailandez
• 1/2 cana de apa de cocos
• 1 lingura de zeama proaspata de lamaie
• 1/4 – 1/2 lingura de praf probiotic (poti goli cateva capsule de probiotice)
• 1 varf de cutit de sare de mare roz sau grunjoasa
• 1 lingura indulcitor lichid (poti folosi cel natural din trestie de zahar)
Mod de preparare:
Adauga toate ingredientele intr-un blender si sporeste-i viteza gradual, treapta cu treapta, pana cand obtii o pasta cremoasa. Indulceste compozitia dupa gust si amesteca din nou la putere maxima. Cu ajutorul unei linguri, muta tot mixul intr-un recipient inchis ermetic si lasa-l la frigider pentru cateva ore.
Dupa aceea, adauga granola si gem cu seminte de chia , ovaz sau orice alte fructe lemnoase si serveste-l proaspat sau pastrat la frigider in acelasi recipient, timp de cateva zile.
Text: Lucia Faur
Foto: ohsheglows.com