Fursecuri cu pere si caramel

Aceste fursecuri delicioase cu pere si caramel se vor transforma in gustarea ta preferata! Iti promitem!

Fursecuri cu pere si caramel

Ingrediente:

• 2 cesti plus inca 2 linguri de faina alba
• O jumatate de lingurita de praf de copt
• O jumatate de lingurita de sare
• O lingurita de scortisoara macinata
• 12 lingurite de unt nesarat, topit si caldut
• O ceasca de zahar brun presat
• O jumatate de ceasca de zahar granulat
• Un ou mare plus un galbenus de ou mare
• 2 linguri de esenta de vanilie
• 1 ceasca de bucatele de caramel
• O para tocata fin

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 325 de grade. Pune hartie de copt in doua tavi de copt mari.

Amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol de marime medie. Lasa-l putin deoparte si bate untul cu zaharul cu un mixer electric pana cand rezulta o crema. Apoi adauga oul, galbenusul si vanilia si amesteca bine. Peste aceasta compozitie toarna amestecul de ingrediente uscate (faina, praf de copt, sare, scortisoara) si mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza.

Apoi adauga bucatelele de caramel si para, amestecand cu grija. Foloseste o lingura speciala pentru prajituri ca sa modelezi compozitia pe care o vei aseza in tava, lasand distanta de aproximativ 5 centimetri intre ele. Deasupra mai poti adauga cateva bucatele de caramel. Fursecurile se coc 15 minute, pana cand marginile sunt aurii si incep sa se intareasca. Dupa ce le scoti din cuptor, lasa-le sa se raceasca in tavi.

Text: Roxana-Maria Gaina
Foto: gimmesomeoven.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro