Fursecuri cu nuca de cocos fara coacere

Ingrediente:


  • • 1/2 cana (96 g) zahar de cocos (sau zahar din trestie nerafinat)
  • • 2 linguri (30 ml) lapte de migdale neindulcit (sau alt lapte ce nu are lactoza)
  • • 3 linguri (40 g) ulei de cocos (rafinat, pentru un gust mai putin intens)
  • • 2 lunguri (10 g) pudra de cacao neindulcita
  • • 1/2 cana (40 g) fulgi de cocos neindulciti
  • • 1 cana(80 g) fulgi de ovaz
  • • 1/3 cana (85 g) unt de arahide cremos sau cu bucati de arahide
  • • 1/2 lingura de extract de vanilie
  • • un varf de cutit de sare de mare
  • • 2 linguri (14 g) arahide prajite si sarate sau nucă de cocos mărunțită (pentru topping)

Mod de preparare:

1. Tapeteaza o tava cu hartie de copt sau hartie de ceara
2. Adauga zaharul de cocos, laptele de migdale, pudra de cacao si uleiul de cocos intr-o cratita medie, lasa compozitia sa fiarba la foc mediu intr-o cratiță si amesteca continuu
3. Dupa ce incepe se fiarba, se lasa inca 1 minut, apoi se ia de pe foc si se adauga unt de arahide, ovaz, nuca de cocos maruntita, vanilie si sare de mare, amestecandu-se pana se omogenizeaza toate ingredientele

4. Arunca linguri cu varf din aluatul preparat pe hartia de copt si presara cu alune zdrobite sau fulgi de cocos
5. Se lasa la temperatura camerei pana se racesc si devin tari (25-30 minute)
6. Pastrati resturile acoperite, la temperatura camerei sau in frigider

Text: Vanessa Ciudin
Foto: http://minimalistbaker.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro