Placinta cu mere si caramel sub forma de… fursec.
Ingrediente
- 1 pachet de foi de placinta (cele care sunt mai groase)
- 100 ml. sirop de caramel
- 300 gr. umplutura de placinta cu mere
- 1 ou
- 1 lingurita de scortisoara
- 50 gr. zahar
Citeste si:
Tarta cu mere
Mod de preparare
- Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
- Foloseste un spray pentru gatit pe o tava de fursecuri si pune-o deoparte.
- Trebuie sa lasi foile de placinta sa se incalzeasca putin inainte de a le folosi.
- Pregateste-ti suprafata de lucru prin a presara niste faina.
- Intinde un strat subtire de caramel pe una dintre doi.
- Intinde si un strat din umplutura de placinta pe deasupra caramelului.
- Taie cealalta foaie de placinta in fasii subtiri.
- Foloseste fasiile pentru a decora fusecurile.
- Bate oul si amesteca-l cu zaharul si scortisoara.
- Folosind o pensula, intinde oul pe deasupra fursecurilor.
- Coace-le pentru aproximativ 25 de minute.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro