Fursecuri cu mere si caramel

Aceste mini prajiturele cu mere si caramel sunt gustarea perfecte pentru zilele ploioase de toamna, in care tot ce vrei este sa stai in casa, cu o ceasca de ceai si o carte care te tine in suspans.

Placinta cu mere si caramel sub forma de… fursec.


Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinta (cele care sunt mai groase)
  • 100 ml. sirop de caramel
  • 300 gr. umplutura de placinta cu mere
  • 1 ou
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 50 gr. zahar

Citeste si:
Tarta cu mere

Mod de preparare

  1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
  2. Foloseste un spray pentru gatit pe o tava de fursecuri si pune-o deoparte.
  3. Trebuie sa lasi foile de placinta sa se incalzeasca putin inainte de a le folosi.
  4. Pregateste-ti suprafata de lucru prin a presara niste faina.
  5. Intinde un strat subtire de caramel pe una dintre doi.
  6. Intinde si un strat din umplutura de placinta pe deasupra caramelului.
  7. Taie cealalta foaie de placinta in fasii subtiri.
  8. Foloseste fasiile pentru a decora fusecurile.
  9. Bate oul si amesteca-l cu zaharul si scortisoara.
  10. Folosind o pensula, intinde oul pe deasupra fursecurilor.
  11. Coace-le pentru aproximativ 25 de minute.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro