Combinatia de ciocolata neagra si espresso face ca aceste fursecuri sa fie extrem de delicioase!
1. Preincalzeste cuptorul la 180 C si doua tavi de copt.
2. Cu ajutorul unui mixer electric, amesteca untul cu zaharul pana obtii o crema alba, pufoasa.
3. Adauga mai apoi vanilia si ouale, cate unul pe rand, amestecand constant dupa fiecare.
4. Intr-un alt recipient, amesteca praful de espresso cu ciocolata topita, pe care o adaugi peste compozitia pregatita cu mixerul in prealabil.
5. Foloseste mixerul cu o treapta mai jos, adauga faina, si amesteca pana cand se omogenizeaza, la final presara si bucatile de ciocolata ramase netopite.
6. Cu ajutorul a doua linguri, pregateste forma fursecurilor si asaza compozitia in tavi. Apoi lasa-le in cuptor 14-15 minute, pana cand prind o culoare maronie.
7. Dupa ce le scoti din cuptor, lasa-le la racit inainte de a le servi.
Text: Dumitru Mihaela
Foto: Shutterstock