Este placut sa iti servesti cafeaua alaturi de un desert, asa ca poti incerca aceste fursecuri cu banane!
1/4 cana zahar
2/3 cana unt
1 lingurita vanilie
1 cana banane, pasate
2 oua, batute
2 1/4 cana faina
2 lingurite pudra de copt
1/4 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita scortisoara
Pentru topping (optional)
1/4 cana zahar
1 lingurita scortisoara
1. Intr-un vas mic amesteca faina, pudra de copt, praful de copt, sarea si 1/2 lingurita scortisoara. 2. Amesteca apoi zaharul, untul si vanilia pana cand obtii o crema pufoasa.
3. Adauga apoi ouale si bate bine si apoi pune in compozitie si bananele.
4. Amesteca usor ingredientele uscate cu cele umede si lasa noua compozitie la frigider pentru 30 de minute.
5. Preincalzeste cuptorul la 180C.
6. Cu ajutorul unei lingurite pune in tava de copt cate o biluta din aluat. Presara peste scortisoara sau topping-ul cu zahar.
7. Lasa la cuptor pentru 8-10 minute sau pana cand capata o culoare aurie. Lasa la racit timp de 2 minute.
Foto: Shutterstock