Fondue de ciocolata si caramel

Acest fondue de ciocolata si caramel este un desert usor si rapid de preparat, care iti va incanta toti invitatii!

Fondue de ciocolata si caramel

Ingrediente:

  • 500 ml lapte dulce, condensat
  • 200 ml topping de caramel
  • 200 grame de ciocolata, maruntita
  • fructe: capsuni, bucatele de banane, mere, ananas sau caise
  • lapte

Citeste si:
Cheesecake cu caramel si ciocolata

Mod de preparare:

  1. Intr-o cratita de marime medie, amesteca laptele condensat, siropul de caramel si bucatelele de ciocolata, in timp ce aceasta se afla la foc mediu.
  2. Cand compozitia incepe sa fiarba, acopera cratita si lasa crema sa fiarba la foc mic pentru o ora, o ora si jumatate. Mai adauga lapte, daca este nevoie.
  3. Serveste acest fondue cald sau caldut, dar nu rece. Daca incepe sa se intareasca, mai poti adauga cateva linguri de lapte.
  4. Desertul se serveste impreuna cu bucati de fructe proaspete.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro