ELLE îți aduce în aprilie o copertă fresh, ce o are drept protagonistă pe Andreea Remețan, care ne-a povestit despre cariera sa în radio, stil și pasiuni, toate reunite sub sloganul BE LOVE. În plus, ai de citit conversații fascinante cu scriitoarea Alice Winn, artistul Mircea Cantor, regizoarea Carmen Lidia Vidu și dansatorul și coregraful Răzvan Mazilu, care se întoarce pe scenă după 10 ani.
Intr-o cratita de marime medie, amesteca laptele condensat, siropul de caramel si bucatelele de ciocolata, in timp ce aceasta se afla la foc mediu.
Cand compozitia incepe sa fiarba, acopera cratita si lasa crema sa fiarba la foc mic pentru o ora, o ora si jumatate. Mai adauga lapte, daca este nevoie.
Serveste acest fondue cald sau caldut, dar nu rece. Daca incepe sa se intareasca, mai poti adauga cateva linguri de lapte.
Desertul se serveste impreuna cu bucati de fructe proaspete.