Negresa din reteta de astazi este bogata in arome si gust. Pentru a avea rezultatele cele mai bune, folositi ingrediente de calitate.
INGREDIENTE
- ¾ cani de faina
- ½ cana de cacao
- 1 lingurita de sare
- 4 linguri de unt
- 2/3 cani de zahar
- 1 ou mare
- 2 albusuri de ou
- 1 lingura de extract de vanilie
- 2 linguri de cafea
- ½ cani iaurt grecesc
- ¼ cana de chipsuri de ciocolata
PREPARARE
– Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Puneti pe tava o foaie de copt.
– Intr-un bol mic amescati faina, cacao, sarea si praful de copt
– Cu un mixter bateti untul si zaharul la viteza medie, pentru 2-3 minute pana se omogenizeaza. Adaugati oul, albusurile, vanilia si cafeaua. Amestecati pana se incorporeaza in aluat.
– Reduceti pe parcurs viteza mixerului, apoi puneti compozitia la cuptor pentru 20-25 de minute. Lasati-o sa se raceasca, apoi puteti sa o impartiti in portii.
Citeste si:
Rulouri cu scortisoara, zmeura si crema de branza
Text: Georgian Ciocan
Foto: Shutterstock
Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de negresa de post