Iata reteta pentru o ciocolata calda with a twist!
Ingrediente
- 250 ml de lapte
- 50 gr piure de dovleac
- 1 betisor de scortisoara
- 1 lingura de ghimbir ras
- Sucul de la jumatate de portocala
- 1 pastaie de vanilie
- 100 gr de ciocolata neagra bucatele
- Un praf de sare de mare
- Frisca, scortisoara si/sau ciocolata pentru decor
Citeste si:
5 bauturi calde de toamna
Mod de preparare
- Pune laptele la fiert, la foc mediu, si adauga piureul de dovleac, batul de scortisoara, ghimbirul, sucul de portocala si pastaia de vanilie.
- Exact inainte sa dea in clocot, ia laptele de pe foc si acopera-l timp de 30 de minute pentru a infuza toate aromele.
- Cand este gata, strecoara laptele intr-o cratita curata. Pune-l la fiert din nou si, inainte sa dea in clocot, adauga ciocolata si praful de sare.
- Amesteca usor pana se dizolva ciocolata si amestecul este omogen. Adauga zahar daca este nevoie.
- Toarna in cani si decoreaza cu frisca, scortisoara si bucatele de ciocolata.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro