Cheeseccake cu Nutella, fara coacere

Cine poate spune ca nu ii place Nutella? De data asta, daca iti doresti un cheesecake cremos, dulce, si cel mai important, ce contine Nutella, avem pentru tine reteta perfecta!

Cheeseccake cu Nutella, fara coacere

Este extrem de simplu de facut, iar dovada sta faptul ca nici nu necesita coacere. Citeste in continuare pentru a afla ingredientele si instructiunile de preparare!

Ingrediente:

  • 280 de grame de biscuiti digestivi
  • 5 linguri de unt moale, nesarat
  • 400 de grame Nutella la temperatura camerei
  • 100 de grame de alune de padure prajite si tocate
  • 450 de grame de crema de branza la temperatura camerei
  • 65 de grame de zahar pudra (cernut)

Mod de preparare:

Striveste biscutii cu ajutorul unui procesor de bucatarie, si pune-i intr-un recipient. Adauga untul si o lingura de Nutella, si amesteca pana cand incepe sa se formeze o masa compacta. Adauga 3 linguri de alune de padure si continua sa amesteci.

Asaza amestecul intr-o tava rotunda cu diametrul de aproximativ 23 cm si preseaza-l pentru a forma o baza, fie cu ajutorul mainilor, fie cu ajutorul unei linguri. Pune tava la frigider.

Bate crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare, iar apoi adauga restul de Nutella si continua sa amesteci.

Scoate tava din frigider si intinde amestecul de crema de branza si Nutella peste baza. Presara restul alunelor tocate pe deasupra si pune tava la frigider pentru cel putin 4 ore. Prajitura se serveste rece.

Trebuie să încerci și această rețetă de placinta cu branza de vaci!

Text: Ruxandra Marin
Foto: www.rasamalaysia.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro