INGREDIENTE
- 44 de biscuiti
- 8 linguri de unt topit fara sare
- 8 pachete de crema de branza
- ½ cana de zahar
- ½ cana de smantana rece
- 2 linguri de suc de lamaie
- 200 grame capsuni curatate si taiate
- ¼ cana de coacaze si/sau alte fructe de padure
- flori decorative
Citeste si:
Cheesecake cu nutella, fara coacere
PREPARARE
- Intr-un blender puneti biscuitii si lasati-i pana se transforma in firmituri. Apoi, peste acestia adaugati untul topit, si porniti iar blender-ul pana se amesteca compozitia. Puneti compozitia intr-un vas de 9 cm sau unul pentru tarte si lasati-l la frigider timp de 20 de minute.
- Cu un mixter electric, amestecati crema de branza si zaharul intr-un vas mare timp de 2 minute si mariti viteza mixerului pana cand observati ca se formeaza o crema fina. Dupa formarea cremei, reduceti viteza mixerului si adaugati treptat crema rece. Mariti din nou viteza mixerului si amestecati timp de 3 minute. Crema se pune peste compozitia anterioara iar la final adaugati sucul de lamaie si raspanditi-l uniform.
- Lasati cheesecake-ul sa se odihneasca la frigider cel putin 4 ore si acoperiti-o cu o folie de plastic transparenta.
- Inainte de servire, adaugati fructele si florile comestibile ( daca este cazul).
Foto: Shutterstock
Iti recomandam si aceste retete:
Daca vrei si alte sortimente, incearca si aceste delicioase retete cheesecake
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro