Cheesecake cu dovleac, fara coacere

Toamna este momentul in care poti incerca aceasta reteta de cheesecake cu dovleac. Este un desert delicios si nu necesita coacere.

Cheesecake cu dovleac, fara coacere

Acest cheesecake cu dovleac se face usor si nici nu necesita coacere. Pare a fi desertul perfect pentru aceasta perioada, nu?

Numar de portii: 8

Ingrediente pentru cheesecake cu dovleac:

  • 1 cana fulgi de ciocolata neagra
  • 6 linguri de frisca
  • 20-25 de biscuiti Oreo (pentru blat)
  • 20 g unt (pentru blat)
  • 1 cana piure de dovleac
  • ½ lingurita scortisoara
  • ¼ lingurita ghimbir
  • ⅛ lingurita cuisoare
  • ⅛ lingurita nucsoara
  • 350 g frisca pentru crema (separata in mai multe vase)
  • 250 g crema de branza
  • ½ cana zahar pudra
  • Ciocolata rasa (pentru ornare)

Citeste si:
Supa de dovleac cu mere

Mod de preparare:

1. Intr-un vas pentru cuptorul cu microunde pune fulgii de ciocolata si cele 6 linguri de frisca timp de un minut, iar apoi amesteca cele doua ingrediente pentru a obtine o crema.
2. Faramiteaza biscutii Oreo si amesteca-i cu untul pentru a face blatul. Pune-i apoi intr-o forma speciala si peste adauga crema de ciocolata obtinuta. Lasa la frigider pentru o ora.
3. Intr-un vas mediu pune dovleacul, condimentele, 250 g din frisca, crema de branza si zaharul pudra si amesteca-le cu ajutorul unui mixer electric. Intinde compozitia peste crema de ciocolata.
4. Lasa la frigider pentru doua ore sau pana cand s-a intarit complet.
5. Inainte de servire, pune si restul de frisca si orneaza cu ciocolata rasa.

Încearcă această supă cremă de dovleac!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro