Cheesecake cu capsuni, fara coacere

Ce poate mai delicios decat un cheesecake de capsuni? Aceasta reteta nu necesita coacere, asadar este perfecta pentru vara!

Citeste in continuare cum poti prepara acest desert perfect pentru vara:


Ingrediente:

Pentru blat:

  • 2 cani biscuiti maruntiti
  • 5 linguri unt (topit)
  • 2 linguri bombonele pentru ornat

Pentru crema de capsuni

  • 1 cana smantana pentru frisca
  • 1 ½ cana zahar pudra
  • 250 g crema de branza la temperatura camerei
  • 1 lingurita vanilie
  • 5 lingurite gelatina dizolvate in 3 linguri de apa
  • 350 g capsuni, maruntite

Pentru topping:

  • 1 cana frisca
  • 1 lingura bombonele pentru decorare

Citeste si:

Iaurt inghetat de capsuni, gata in 5 minute

Mod de preparare:

1. Intr-un vas amesteca biscuitii, untul topit si bombonelele. Pune compozitia in tava si intinde-o bine. Las-o la frigider in timp ce prepari crema.
2. Intr-un alt vas prepara frisca, adaugand treptat ½ cana de zahar pudra.
3. Intr-un bol amesteca crema de branza cu o cana de zahar pudra pana cand are o consistenta pufoasa, adauga vanilia si gelatina si, cu ajutorul unui mixer, amesteca la viteza mica pana cand se obtine o compozitie omogena.
4. Adauga capsunile taiate si amesteca usor, iar apoi pune si frisca.
5. Intinde crema peste blat si lasa cheesecake-ul la frigider pentru 5 ore sau pana cand se intareste.
6. Dupa ce s-a intarit orneaza cu frisca si bombonele si lasa prajitura la frigider pana la servire.


Citeste si:

Cheesecake cu zmeura si lamaie

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro