Desi suntem la inceput de iarna, uneori ne dorim un desert racoritor. Si ce poate fi mai fresh decat un cheesecake?
1. Lasa peste noapte cele 2 banane in congelator, cu tot cu coaja. Apoi dezgheata-le putin si piseaza-le cu furculita.
2. Marunteste foarte bine biscuitii si amesteca-i cu untul topit.
3. Pune biscuitii in tava si preseaza-i formand un strat gros, asemeni unei baze.
4. Intr-un bol separat, bate smantana si adauga pe rand bananele, untul de arahide, zaharul, crema de branza si esenta de vanilie, amestecand incontinuu.
5. Adauga amestecul obtinut peste blatul de biscuiti si introdu tava in congelator pentru cel putin 4 ore. (Se poate lasa peste noapte)
6. Dupa ce se scoate de la congelator, se poate orna cu fructe la alegere sau cu sirop de caramel/ciocolata.
Enjoy!
Text: Ana Avram
Foto: Cheesecake with Chocolate Sauce from Shutterstock