Chec cu pere si migdale in cana

Pentru ca ne plac perele si retetele care se prepara intr-un timp cat mai scurt, ne-am declarat fanele acestui chec cu pere si migdale!

Ingrediente:


  • ½ de para decojita si fara seminte
  • 30 de gr de unt
  • 1 ou
  • 1 lingura de zahar brun
  • 1 lingurita de zahar vanilat
  • 1 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • ½ de lingurita de praf de copt
  • 2 linguri de fulgi de migdale

Pentru sos:

  • 6 bucatele de ciocolata alba
  • 2 linguri de smantana
  • ½ lingurita de zahar pudra

Mod de preparare:

Fierbe para intr-un bol, o lingura de apa pentru 10 secunde. Topeste untul in alt bol, timp de 20 de secunde. Intr-o cana: bate oul, apoi adauga pe rand: zahar, zaharul vanilat, smantana, faina, praful de copt, untul topit si o lingura de fulgi de migdale. La final, adauga jumatatea de para si presari fulgii de migdale ramasi. Pune deoparte.
Intr-o cana separata, pune 6 bucatele de ciocolata alba, adauga 2 linguri de smantana si topeste in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Apoi, amesteca sosul pentru a-l omogeniza.
Pune checul la copt in cuptorul cu microunde pentru 1 minut si 40 de secunde.
Toarna deasupra sosul si zaharul pudra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro