ELLE celebrează în luna noiembrie stilul iconic al INNEI, al lui Nicole Cherry și al Ștefaniei, stă de vorbă cu personalitățile relevante ale momentului și te ghidează în alegerile de fashion & beauty, recomandându-ți cele mai cool produse și brand-uri.
Exista foarte multe variante ale deja faimosului chec cu banane, dar aceasta este una mai sanatoasa, fara zahar, si in acelasi timp foarte apetisanta, ce aduce impreuna arome savuroase precum cardamonul si turmericul.
Incalziti cuptorul la 165C si ungeti cu putin ulei de cocos o tava de cozonac din silicon. Daca nu aveti o tava din silicon, tapetati si cu hartie de copt.
Intr-un bol, puneti faina, bicarbonatul, sarea, turmericul si cardamonul si amestecati.
Intr-un alt bol, puneti uleiul si miereasi bateti cu ajutorul unui mixer timp de 4 minute. Adaugati ouale, unul cate unul, amestecand bine cu mixerul dupa fiecare. Adaugati bananele zdrobite, mango-ul, laptele si semintele de vanilie si amestecati cu o spatula. Adaugati amestecul de faina peste cel umed si incorporati cu spatula.
Turnati in tava de copt, presarati cu scortisoara, apoi puneti in cuptor pentru 50-60 minute, pana pana ce o scobitoare infipta in centru va iesi curata. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Acest chec se pastreaza foarte bine la temperatura camerei, timp de 3 zile, daca este invelit intr-o punga de plastic, pentru a preveni uscarea.