Ingrediente:
- Paine alba
- Unt nesarat
- Branza rosie Leicester
- Branza Cheddar
Mod de preparare:
Intindeti un strat subtire de unt, pe ambele parti ale painii. Pe una dintre feliile de paine se adauga o branza de calitate cum ar fi: Cheddar, branza rosie Leicester sau un amestec din ambele. Adauga peste a doua felie de paine, apoi pune sandwich-ul intr-o tigaie in care sa nu se lipeasca si se lasa cam 3 minute pe fiecare parte.
Cand se rumeneste pe ambele parti, se scoate un pic sandwich-ul din tigaie si adaugi in locul sau putina branza. Pune sandwich-ul la loc, apoi rade putina branza si pe partea cealalta. Lasa-l cam un minut, apoi adauga un var de cutit de piper. Poti adauga si o felie de peste, dupa gust. Cand se rumeneste si prinde o crusta, intoarce-l si pe partea cealalta. Scoate-l pe o farfurie si lasa-l putin sa se raceasca. Il poti asezona cu putin ketchup sau orice alt sos in functie de gust.
Text: Mihaela Iancovici
Foto: www.jamieoliver.com