Reteta aceasta te va ajuta sa prepari o negresa delicioasa, fara gluten si plina de proteine si fibre. Mai spunem doar ca are aproximativ 100 de calorii per portie si se prepara foarte usor!
Iata cum sa prepari un desert gustos, fara prea multe grasimi, pe care cu siguranta il vei iubi:
Ingrediente:
- 880 gr. boabe negre de fasole
- Jumatate de avocado
- 2 oua
- Un sfert de cana de miere
- Un sfert de cana de unt de arahide
- Un sfert de cana de pudra de cacao
- Un sfert de lingurita de sare
- 1 lingurita de extract de vanilie
- Un sfert de cana de zahar
- 1 lingurita de cafea instant
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul la 350 de grade.
2. Amesteca cu ajutorul unui mixer fructul de avocado cu fasolea pana se transforma intr-un fel de piure.
3. Intr-un alt bol bate ouale si amesteca-le cu mierea si untul de arahide.
4. Pune continutul obtinut peste amestecul de avocado cu fasole si adauga si restul ingredientelor.
5. Amesteca totul si pune la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. (Poti verifica daca prajitura este gata cu ajutorul unei scobitori)
Text: Teodora Maracineanu
Foto: Chocolate brownies from Shutterstock