Pentru aceasta reteta delicioasa de nuca de cocos si perfecta pentru zilele calduroase de vara, nu vei avea nevoie decat de cateva ingrediente si o imaginatie bogata, astfel incat o poti servi cu orice fruct doresti.
De asemenea, daca iti doresti o textura mai crocanta, poti orna budinca tropicala cu chips-uri de banana sau cu nuci de macadamia maruntite.
Timp de preparare: 30 de minute
Timp in total: 1h si 30 de minute
Portii: 6 portii
1. Amesteca primele 3 ingrediente intr-un bol. Adauga galbenusurile si urmatoarele 2 ingrediente si amesteca bine. Pune totul intr-o oala la foc mediu, amestecand constant pentru 10-12 minute sau pana cand compozitia incepe sa faca bule, insa nu o lasa sa fiarba. Toarna compozitia printr-o strecuratoare intr-un bol.
2. Imparte budinca in 6 boluri. Acopera fiecare bol cu o folie de plastic pentru a forma un aspect neted. Poti lasa budinca inainte de a o servi, de la o ora pana la 2 zile, dupa care la servire, o poti orna cu fructele favorite.
Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: 123rf.com