Cea mai buna frittata cu legume

Se gateste foarte usor si este de-a dreptul delicioasa! Afla reteta pentru frittata cu legume.

Ingrediente:


  • Ulei de masline
  • O ceapa
  • Legume (rosii, ardei, spanac)
  • 8 oua
  • Sare + piper
  • Putin piper cayenne
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • Ierburi (rozmarin, si chimen)
  • Sos marinara
  • Mustar (optional)

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius. Incalzeste doua linguri de ulei de masline intr-o tava potrivita si pentru cuptor, adauga ceapa si caleste pana capata o culoare aurei. Adauga legume si tine pe foc pentru cateva minute. Ia tava de pe foc si pune-o deoparte.

Intr-un bol mare, bate ouale cu sarea, piperul, piperul cayenne si usturoiul. Incalzeste alte doua linguri de ulei, la foc mediu si adauga amestecul de oua. Asteapta pana se gateste putin si ridica marginile, pentru ca amestecul in ca lichid sa ajunga si pe dedesubt. Adauga legumele deasupra si ai grija ca ouale sa ajunga pe toata suprafata tigaii. Adauga rozmarinul si chimenul.


Pune la cuptor pentru 7-10 minute, pana cand partea de deasupra este coapta.

Foto: mynameisyeh.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro