ELLE îți aduce în aprilie o copertă fresh, ce o are drept protagonistă pe Andreea Remețan, care ne-a povestit despre cariera sa în radio, stil și pasiuni, toate reunite sub sloganul BE LOVE. În plus, ai de citit conversații fascinante cu scriitoarea Alice Winn, artistul Mircea Cantor, regizoarea Carmen Lidia Vidu și dansatorul și coregraful Răzvan Mazilu, care se întoarce pe scenă după 10 ani.
Separa galbenusurile de albusuri si pune-le pe ultimele deoparte. Adauga un singur ou intreg peste 3 albusuri.
Intr-o cratita, adauga mai intai ingredientele uscate: zaharul, faina si sarea. Incorporeaza amestecul de oua, apoi laptele. Pune amestecul pe foc mediu pentru 10 minute. La final, adauga si extractul de vanilie.
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Intr-o tava dreptunghiulara mai adanca, aranjeaza napolitanele si crema pe straturi, dar adauga intre ele si un strat de banane taiate rondele. Termina cu un strat de budinca. Pune budica la cuptor pentru aproximativ 10-15 min, insa ai grija sa nu se arda.