Ingrediente
- ½ cana zahar
- ½ lingurita scortisoara macinata
- 1 ou mare
- 1 albus de ou mare
- ½ lingurita de extract de vanilie
- ⅛ lingurita sare
- 1 cana lapte 1% grasime
- 3 cani paine multigram cuburi
- Spray de gatit
- 1 ½ lingurita de zahar pudra
Preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 375°.
2. Combina zaharul cu scortisoara intr-un bol mediu. Amesteca bine. Adauga oul, albusul de ou, vanilia si sarea. Amesteca bine. Adauga treptat laptele. Adauga bucatile de paine. Amesteca bine si lasa sa stea 5 minute. Transfera mixul in 4 cani pentru crema acoperite cu spray de gatit.
3. Pune canile pe foaie de copt. Lasa-le la copt 35 de minute sau pana vezi ca s-au umflat.
4. Transfera continutul din cani pe farfurii de desert. Lasa-le sa stea 10 minute (budinca se va lasa cand se raceste). Presara zaharul pudra peste budinca. Serveste.
Text: Georgiana Lupica
Foto: www.health.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro