Incearca aceasta reteta de brownies cu vin rosu!
Ingrediente pentru brownies cu vin rosu:
- 170 grame de fulgi de ciocolata semidulce
- ½ cana de unt nesarat, adus la temperatura camerei
- 2 linguri de pudra de cacao
- ½ cana de zahar granulat
- ¼ cana de zahar brun
- 2 oua mari
- ¼ cana de vin rosu
- ¾ cana de faina
- ½ lingurita de sare
- 1 lingurita de extract de vanilie
Preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava de 9×9 cu spray pentru gatit sau unt.
Topeste apoi ciocolata si untul in baie de aburi. Indeparteaza de pe foc si lasa sa se raceasca usor.
Adauga vinul si cele doua tipuri de zahar. Pune ouale pe rand si amesteca bine la fiecare adaugare. Incorporeaza si faina, pudra de cacao, vanilia si sarea.
Citeste si:
Panna cotta cu fructe de padure
Amestecul obtinut se toarna in tava de copt si se lasa la cuptor 20-25 minute. Cand se scurge timpul precizat, lasa compozitia sa se raceasca inainte de o servi.
Text; Marilena Iordache
Foto: Shutterstock