Brownies cu extra ciocolata

Cui ar putea sa nu-i placa prajiturile brownie?! Iata o reteta extrem de simpla si delicioasa cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de eveniment!

Timp de preparare: 5 minute
Timp de coacere: 32 de minute
Total: 37 de minute


Pentru a prepara doar jumatate din continut: foloseste o tava 20×20 cm si pune-o la copt timp de 25-28 de minute. Cele mai multe cantitati de ingrediente pot fi cu usurinta injumatatite, dar pentru a te putea folosi de faina vei avea nevoie de ½ cana + 2½ linguri de faina.

Portii: 24

Ingrediente:

  • 1 cana de unt topit
  • 2 cani de zahar
  • 2/3 cana de pudra de cacao neindulcita
  • ¼ lingura de sare
  • 4 oua (batute)
  • 1 1/3 cana de faina
  • 1 cana de chips-uri de ciocolata semi-indulcite

Indicatii:

  1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Foloseste unt sau spray de gatit de-a lungul unei tavi de sticla cu dimensiunile 23×33 cm.
  2. Intr-un bol mare, pune laolalta zaharul, pudra de cacao si sarea. Adauga si untul iar apoi si ouale. La final, pune si faina si chips-urile de ciocolata si amesteca pana totul devine omogen.
  3. Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si ai grija sa fie intins de-a lungul intregii tavi.
  4. Pune-l la copt timp de 30-32 de minute sau pana cand scobitoarea prin care verifici aluatul iese curata.
  5. Lasa-l sa se raceasca la temperatura camerei inainte sa il tai.

Foto: www.garnishandglaze.com

Text: Denisa Matei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro