Timp de preparare: 5 minute
Timp de coacere: 32 de minute
Total: 37 de minute
Pentru a prepara doar jumatate din continut: foloseste o tava 20×20 cm si pune-o la copt timp de 25-28 de minute. Cele mai multe cantitati de ingrediente pot fi cu usurinta injumatatite, dar pentru a te putea folosi de faina vei avea nevoie de ½ cana + 2½ linguri de faina.
Portii: 24
Ingrediente:
- 1 cana de unt topit
- 2 cani de zahar
- 2/3 cana de pudra de cacao neindulcita
- ¼ lingura de sare
- 4 oua (batute)
- 1 1/3 cana de faina
- 1 cana de chips-uri de ciocolata semi-indulcite
Indicatii:
- Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Foloseste unt sau spray de gatit de-a lungul unei tavi de sticla cu dimensiunile 23×33 cm.
- Intr-un bol mare, pune laolalta zaharul, pudra de cacao si sarea. Adauga si untul iar apoi si ouale. La final, pune si faina si chips-urile de ciocolata si amesteca pana totul devine omogen.
- Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si ai grija sa fie intins de-a lungul intregii tavi.
- Pune-l la copt timp de 30-32 de minute sau pana cand scobitoarea prin care verifici aluatul iese curata.
- Lasa-l sa se raceasca la temperatura camerei inainte sa il tai.
Foto: www.garnishandglaze.com
Text: Denisa Matei
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro