Briose preparate in 15 minute!

Briosele se numara printre cele mai populare deserturi ai ultimilor ani. Nu sunt doar delicioase, acestea preparandu-se foarte repede.

Ingrediente


  • 8 linguri de unt, nesarat, la temperatura camerei
  • 1 ¾ cani de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • ½ lingurita de sare
  • ¾ pahar cu zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita de extract de vanilie
  • ½ de cana cu lapte integral
  • Glazura de unt cu aroma de vanilie, zmeura sau ciocolata

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 176 grade Celsius. Ungeti cu putin unt o tava pentru 12 briose si presarati putina faina.

Intr-un bol de marime medie amestecati faina, praful de copt si sarea. Cu ajutorul unui mixer, amestecati untul cu zaharul, pana cand amestecul devine pufos. Adaugati pe rand ouale si mixati cu grija, adaugand si extractul de vanilie. In timp ce continuati sa amestecati compozitia la viteza mica, adaugati jumatate din faina, urmata de lapte. Dupa ce va asigurati ce amestecul este omogen, adaugati si restul fainii si continuati sa amestecati.


Separati compozitia in locurile din tava, umpland 2/3 din fiecare dintre acestea. Coaceti briosele timp de 22-25 de minute. Cand sunt coapte, lasa-le sa se raceasca pentru 5 minute in tava.

La final, decorati briosele cu glazura preparata cu aroma preferata.

Foto: Chocolate cupcakes decorated with glaze and cream on wooden board from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro