Batoane cu caramel

Acest desert cu gust dulce-sarat se prepara foarte usor si repede. Incearca-l si tu!

Ingrediente


  • Spray pentru gatit
  • 300 grame de zahar pudra
  • 250 grame unt de arahide
  • 6 linguri de unt moale
  • 200 de grame de covrigei sarati faramitati
  • 200 de grame de caramele
  • 50 de grame de frisca
  • 150 de grame alune, migdale, sau seminte de dovleac taiate

Citeste si:
Batoane cu Oreo si extra ciocolata

Mod de preparare

  1. Intr-o tava dreptunghiulara, putin adanca, aseaza niste folie de plastic. Foloseste spray-ul de gatit peste folie si pune tava deoparte. Intr-un recipient mare, amesteca zaharul cu untul de arahide si cu untul topit. Incorporeaza covrigeii faramitati. Pune acest amestec pe fundul tavii.
  2. Intr-o tigaie, topeste caramelele si adauga si frisca.
  3. Cu grija, toarna caramelul topit peste blatul din tava. Presara bucatelele de alune, migdale sau seminte de dovleac pe deasupra.
  4. Acopera tava si las-o la rece pentru cel putin 2 ore. Atunci cand s-a racit de tot, taie batoane si serveste-le.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro