Ingrediente
- Spray pentru gatit
- 300 grame de zahar pudra
- 250 grame unt de arahide
- 6 linguri de unt moale
- 200 de grame de covrigei sarati faramitati
- 200 de grame de caramele
- 50 de grame de frisca
- 150 de grame alune, migdale, sau seminte de dovleac taiate
Citeste si:
Batoane cu Oreo si extra ciocolata
Mod de preparare
- Intr-o tava dreptunghiulara, putin adanca, aseaza niste folie de plastic. Foloseste spray-ul de gatit peste folie si pune tava deoparte. Intr-un recipient mare, amesteca zaharul cu untul de arahide si cu untul topit. Incorporeaza covrigeii faramitati. Pune acest amestec pe fundul tavii.
- Intr-o tigaie, topeste caramelele si adauga si frisca.
- Cu grija, toarna caramelul topit peste blatul din tava. Presara bucatelele de alune, migdale sau seminte de dovleac pe deasupra.
- Acopera tava si las-o la rece pentru cel putin 2 ore. Atunci cand s-a racit de tot, taie batoane si serveste-le.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro