ELLE începe un nou an în forță! Kelly Rutherford este protagonista unui editorial de modă în exclusivitate și a unui interviu despre stil și modă; în plus, află cum a fost la ELLE Style Awards 2024 și citește câteva lecții prețioase de istorie de la Iulia Navalnaia, cercetătoarea Cristina A. Bejan și artistul Adrian Ghenie.
Intr-o tava dreptunghiulara, putin adanca, aseaza niste folie de plastic. Foloseste spray-ul de gatit peste folie si pune tava deoparte. Intr-un recipient mare, amesteca zaharul cu untul de arahide si cu untul topit. Incorporeaza covrigeii faramitati. Pune acest amestec pe fundul tavii.
Intr-o tigaie, topeste caramelele si adauga si frisca.
Cu grija, toarna caramelul topit peste blatul din tava. Presara bucatelele de alune, migdale sau seminte de dovleac pe deasupra.
Acopera tava si las-o la rece pentru cel putin 2 ore. Atunci cand s-a racit de tot, taie batoane si serveste-le.