Batoane cheesecake cu fructe de padure

Un desert dulce si delicios, cu fructe din plin!

Portii: 12
Timp de preparare: 25 minute
Timp de coacere: 47 minute
Timp in care se asaza: 3 ore


Ingrediente crusta:

  • 2 linguri (25 g) zahar
  • 1/8 lingurita (0,625 ml) scortisoara
  • 9 biscuiti de graham
  • 4 linguri (60 g) unt nesarat, topit

Ingrediente umplutura:

  • 450 g crema de branza, la temperature camerei
  • 2 oua
  • 2 lamai stoarse
  • ½ cana (100 g) zahar
  • ¾ cana (110 g) fructe de padure proaspete sau decongelate
  • ¾ cana (110 g) zmeura proaspata sau decongelata

Indicatii:

Preincalzeste cuptorul la 165 de grade Celsius. Da cu spray de gatit de-a lungul unei tavi de 20 cm peste care ai pus hartie de pergament. Asigura-te ca partile laterale sunt mai lungi.


Pune toate ingredientele pentru crusta intr-un blender sau intr-un procesor de alimente pana capata un aspect nisipos. Toarna compozitia in tava pregatita pentru a crea primul strat. Las-o in cuptor timp de 12 minute, dupa care scoate-o si pune-o pe un platou pentru a se raci.

Mixeaza crema de branza, ouale, sucul de lamaie si zaharul intr-un blender sau procesor de alimente. Toarna compozitia pe crusta rece si deasupra pune fructele de padure.

Las-o la copt timp de 35 de minute. Ia tava din cuptor, las-o sa se raceasca complet dupa care pastreaz-o la frigider timp de trei ore. Foloseste-te de hartia de pergament pentru a ridica cheesecake-ul din tava, taie-l si e numai gata de servit.

Observatie:

Pentru a putea taia mai bine cheesecake-ul, pune-l inainte putin in congelator.

Text: Denisa Matei
Foto: rasamalaysia.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro