Ingrediente: 0,5 kg spata de porc; 0,5 kg fasole rosie inmuiata in apa cu o zi inainte; 350 g bere blonda + 350 g apa; o conserva rosii cuburi; 40 g sos salsa; 1 pachet condimente pentru taco; 6-8 catei de usturoi pisati; 370 g malai; 1,5 l apa; o conserva porumb (scurs de apa); sare si piper; branza Cheddar rasa si sos salsa pentru topping. Preparare: Pune intr-un vas incapator carnea de porc, berea, cele 350 g apa, conserva de rosii, sosul salsa, condimentele de taco si usturoiul si lasa la fiert pentru cateva ore (6-7). Cand e gata, desfa carnea de pork, in vasul in care a fiert, cu ajutorul a doua furculite. Pune apa pentru mamaliga (1,5 l) la fiert, cu sare. Cand fierbe, adauga malaiul amestecand si fierbe la foc mic. Cand mamaliga nu mai face bule, adauga porumbul si amesteca din cand in cand. Lasa pe foc 20-25 de minute (mamaliga trebuie sa fie moale; daca se intareste prea mult, mai adauga apa). La final, potriveste de sare si piper. Incalzeste cuptorul. Intr-un vas de sticla termorezistent, toarma amestecul de carne si fasole, apoi mamaliga. Presara branza rasa si da la cuptor cateva minute, pana se topeste si se rumeneste putin branza. (pinchofyum.com)