Câștigătorii concursului „Câștigă 5 invitații duble la UNTOLD cu ELLE”

Câștigătorii concursului "Câștigă 5 invitații duble la UNTOLD cu ELLE"

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! În urma tragerii la sorți, câștigătorii sunt: @rareschio, @dianapascaantonovici, @tatya18ana, @dianaaaaa333, @not.robbs

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected] și [email protected], prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Câstigătorii din Bucureşti îşi pot ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până vineri între orele 10:00-17:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate.

În cazul câştigătorilor din provincie, premiile vor fi expediate în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicării premiilor sau vor fi trimise pe mailul persoanel, in cazul voucherelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din concursuri