Un look glamour alături de Givenchy Beauty

Givenchy Beauty îți pune la dispoziție gama sa de produse, mici accesorii couture, ce te vor ajuta să strălucești în fiecare zi!

Un look glamour alături de Givenchy Beauty

Fie că te pregătești pentru o petrecere, o ședință importantă sau dorești un accent couture într-o zi obișnuită, machiajul poate fi elementul care îți aduce puțin mai multă încredere în tine, care îți oferă o stare de spirit mai bună și care te poate ajuta să te simți strălucitoare. Nu trebuie să fii un expert în make-up sau să aplici un machiaj intens pentru a-ți evidenția frumusețea. Prin accentele corecte, îți poți pune în valoare frumusețea naturală într-un mod foarte subtil, pentru a crea efectul dorit. Secretul constă în produsele folosite și în modul în care alegi le aplici. Givenchy Beauty îți pune la dispoziție gama sa de produse, mici accesorii couture de care să te bucuri în fiecare zi!

Pașii unui machiaj reușit

Probabil știi deja că unul dintre cei mai importanți pași ai unui machiaj reușit este baza, repectiv machiajul tenului. Rezultatul pe care cu toții ni-l dorim este un ten uniform, hidratat și luminos, fără un aspect încărcat. Așadar, după rutina de skincare de dimineață, începe machiajul prin corectarea eventualelor imperfecțiuni, cu ajutorul Prisme Libre Skin-Caring Corrector. În funcție de nevoile pielii tale, poți alege nuanța potrivită: verde pentru mascarea roșeții, piersică pentru mascarea cearcănelor, albastru pentru luminozitate și mascarea aspectului tern/obosit.


Continuă machiajul cu aplicarea concealerului Prisme Libre. Este acel produs multifuncțional pe care cu toții ni-l dorim. Îl poți aplica local, pe zonele pe care dorești să le maschezi sau pe toată suprafața pielii, ca înlocuitor al fondului de ten.


Aplică fondul de ten Prisme Libre Skin Caring în varianta preferată. Pentru un efect glowy, luminos, hidratat, folosește varianta Glow, iar dacă dorești o acoperire mai mare, un finish mat și o textură mai densă, optează pentru varianta Matte.

Motivele pentru care o să le adori

Atât corectorul, cât și concealerul și fondul de ten din gama Prisme Libre sunt formulate cu peste 95 % ingrediente de origine naturală și au o bază preponderentă de skincare, așa că tenul tău nu va arată bine doar pe moment, ci va deveni mai hidratat și mai luminos odată cu folosirea frecventă.

Pentru fixare lejeră și un aspect luminos, aplică pudra vedetă Prisme Libre Loose Powder. Probabil că ai văzut-o peste tot pe social media, așa că este timpul să o încerci și tu.

Următorul pas: blush-ul. Poate nu i-ai acordat importanță până acum, însă blush-ul poate fi de mare ajutor atunci când tenul tău pare obosit sau are un aspect tern. Puțină culoare în obraji și look-ul se schimbă instant. De ajutor este Prisme Libre Blush – un accesoriu Couture superb, în patru nuanțe care se îmbină perfect între ele.

Următoarea zonă în focus: privirea. În funcție de preferință, poți alege să aplici un accent de culoare, folosind paleta Le 9 de Givenchy. Asortează-ți machiajul cu starea ta de spirit. Alege nuanțe mai naturale sau mai intense, în funcție de preferință și ocazie, plus efectul dorit: mat, glittery, sidefat sau metalic.

Pentru ochi mai mari și o privire expresivă, aplică Mascara Disturbia. Volum, curbare și alungire, toate cu o singură aplicare.

La final, îmbracă-ți buzele în nuanța preferată de ruj cu Le Rouge Interdit Intense Silk și textura sa cremoasă, luminoasă. Dacă preferi nuanțele naturale, optează pentru accente de nude sau roz, iar dacă astăzi te simți extrem de încrezătoare, ai la dispoziție nuanțe superbe de roșu care vor întoarce toate privirile.


Ești pregătită să strălucești?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty