Martin Scorsese și Timothée Chalamet în cea mai nouă campanie BLEU DE CHANEL. Descoperă imaginile în exclusivitate!

Regizată de Martin Scorsese și avându-l în prim-plan pe Timothée Chalamet, cea mai nouă campanie BLEU DE CHANEL marchează începutul unei noi ere pentru iconicul parfum.

După ce în 2010 a regizat prima campanie BLEU DE CHANEL, Martin Scorsese revine cu o nouă capodoperă vizuală, ce ne prezintă personalitatea multifațetată a unui bărbat care decide să nu mai respecte regulile și să își urmeaze propria cale. Bărbatul e nimeni altul decât Timothée Chalamet, unul dintre cei mai carismatici și mai îndrăzneți actori ai generației sale, devenit cunoscut în întreaga lume datorită rolului din filmul Call Me by Your Name, ce i-a adus, de altfel, și o nominalizare la Oscar.

Inspirați de forța și de spiritul atemporal al parfumului BLEU DU CHANEL, cei doi au colaborat pentru prima oară, dând naștere unei povești profunde, ce vorbește despre descoperirea sinelui, despre libertatea de a fi ceea ce vrei și de a dărâma barierele convenționalului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-o lume în care luminile orbitoare ale faimei au tendința de a ne întuneca realitatea, Chalamet interpretează un bărbat hotărât să pornească într-o călătorie de autodescoperire, urmându-și propriile instincte, într-un rol profund și sincer, scris special pentru el. Acest film explorează ambivalența delicată dintre expunerea excesivă, care vine odată cu faima, ce îl determină pe actor să trăiască o versiune prescrisă a propriei vieți, și dorința sa profundă de a căuta autenticitate în arta sa.

„Lumea s-a schimbat. Într-un fel, celebritatea are un alt aspect. Ceea ce este chiar mai extrem decât acum 10 sau 15 ani”, a declarat Martin Scorsese.

În noua campanie regizată de Scorsese, scene alb-negru ilustrează dualitatea dintre personalitatea celebră a personajului și partea sa întunecată. Fulgerele în nuanțe de albastru oferă, însă, o doză de speranță. Această utilizare jucăușă a culorii culminează în scena finală, în care personajul lui Chalamet, scufundat într-un albastru misterios, se confruntă cu adevărul său interior, spunând: „Find your blue, find yourself!”

BLEU DE CHANEL este un parfum complex, la fel ca bărbatul care îl poartă. Un bărbat ce nu se supune normelor, ce nu își dorește să fie etichetat și care nu se teme să se arate așa cum este cu adevărat: vulnerabil, dar în același timp puternic, blând, însă în egală măsură determinat, sensibil, dar de neoprit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video