Ispitele cosmetice ale lunii iunie 2024 – cele mai noi și tentante lansări beauty

Parfumuri de colecție și produse eficiente pentru îngrijirea corpului și a tenului – iată ce îți recomandăm în prima lună de vară.

Care sunt noutățile cosmetice pe care merită să le încerci vara aceasta? Ți-am făcut un rezumat pentru ca tu să faci cele mai inspirate alegeri.

Mizează pe puterea de seducție a rujului roșu, adaugă tonuri bronzante pe ten și optează pentru parfumuri fresh, perfecte pentru zilele toride.

La COMÈTE de CHANEL

Pornind de la iconicul colier Comète, lansat de Gabrielle Chanel în 1932, Olivier Polge, CHANEL In-House Perfumer-Creator, a creat acest nou parfum floral. COMÈTE face parte din colecția LES EXCLUSIFS DE CHANEL, are note de flori de cireș, de stânjenel și heliotrop, dar și de mosc și acorduri pudrate, ceea ce îl face perfect pentru zilele de vară. Disponibil exclusiv în Chanel Espace Beauté din București.

Un corp tonifiat

Dispozitivul FOREO BEAR 2 body este un gadget de ultimă generație, special conceput pentru tonifierea corpului cu ajutorul microcurenților. Conferă fermitate mușchilor, favorizează microcirculația și drenajul limfatic și îmbunătățește aspectul pielii, lăsând-o mai luminoasă, mai tonifiată. Prin intermediul celor patru bile, microcurenții vizează chiar și gropițele încăpățânate de pe coapse, fese și abdomen, reducând vizibil aspectul celulitei. Disponibil pe notino.ro.

Pentru pielea uscată

Loțiunea de corp Weleda Skin Food este un produs ce oferă pielii uscate nutrienții de care are nevoie pentru a arăta și a se simți cât mai bine, asigurând o hidratare de lungă durată. Conține un amestec echilibrat de ulei organic de semințe de floarea soarelui și unt de shea, care protejează pielea, împreună cu extracte de gălbenele, panseluță și mușețel, care ajută la regenerare.

În paradis

Cedează tentației și intră în oaza plăcerii imaginată de Jean Paul Gaultier cu noua apă de parfum La Belle Paradise Garden. Compoziția ce poartă semnătura parfumierului Quentin Bisch a fost inspirată de frumusețea Grădinilor Paradisului. Flaconul senzual în formă de trunchi de femeie, decorat cu flori exotice, ascunde o aromă inconfundabilă cu note de floare albastră de lotus, iris elegant și vanilie.

Fidelitatea este răsplătită

dm drogerie markt România răsplătește fidelitatea clienților în aplicația „dm-ul meu”, demonstrând că economiile sunt acum mai ușor de realizat ca oricând. Opțiunea recent adăugată în aplicație oferă iubitorilor brand-ului dm o varietate de cupoane de reduceri, în funcție de volumul de cumpărături pe care îl fac, atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară.

True blue

În această vară, încearcă lacuri de unghii îndrăznețe din ediția limitată a colecției OPI My Me Era, ce include 12 culori vibrante și 9 nuanțe lucioase. Cu o paletă extinsă și finisaje și formule multiple, OPI My Me Era încurajează exprimarea autenticității, colecția fiind realizată în sprijinul The Trevor Project, organizație ce are ca scop prevenirea sinuciderilor în rândul tinerilor din comunitatea LGBTQ+.

Îngrijire de noapte

Pentru prima dată, Vichy a asociat două ingrediente active dermatologic într-o cremă de noapte reconfortantă: niacinamidă (vitamina B3) și 0,15% retinol pur. Noapte după noapte, crema anti-rid cu retinol pur si niacinamida Vichy Liftactiv B3 anti-pete pigmentare brune crește reînnoirea celulelor: +2 milioane de celule noi. Pielea are un aspect mai luminos și uniform, iar după două luni, petele pigmentare brune sunt reduse.

Protecție solară

Pregătește-ți pielea pentru vară cu uleiul iluminator Sol de Janeiro Rio Radiance. Formula sa, cu factor ridicat de protecție solară – SPF 50 – asigură ocrotire eficientă împotriva razelor soarelui. În plus, conține particule strălucitoare, ce conferă pielii un aspect luminos, în timp ce o hidratează intens. Are un parfum plăcut, fresh, cu note de lapte de cocos, tuberoză, ylang-ylang și vanilie. Disponibil pe notino.ro.

Experiență senzorială

Moroccanoil, liderul în produse de îngrijire a părului cu infuzie de ulei de argan, a lansat Dahlia Rouge, o colecţie dedicată îngrijirii pielii mâinilor şi corpului. Gama include săpun lichid, cremă de mâini, gel de duş şi loţiune pentru corp, produse infuzate cu ulei de argan și care au parfum cu note de petale de dalie si tuberoză, lemn de santal și mosc.

Strălucire naturală

Himalaya te invită să redescoperi balsamurile de buze stick, cu același efect hidratant, dar într-un nou ambalaj! Poți alege între balsamul cu unt de cacao și unt de sal, balsamul cu ulei din semințe de căpșune și sâmburi de caise, balsamul cu ulei din germeni de grâu și ulei de morcov, iar în curând și noul balsam cu extract din semințe de litchi.

Note tropicale

Noua apă de parfum Victoria’s Secret Bombshell Isle îmbină arome florale persistente cu nucă de cocos cremoasă pentru o semnătură înviorătoare. Ca atingerea unei adieri răcoroase, notele cu parfum de ocean mângâie tonurile de inimă, de bujor perlat. La bază, descoperim lemn de santal și boabe de tonka, pentru o experiență exotică completă. Disponibil în magazinele Victoria’s Secret și pe victoriassecret.ro.

Machiaj natural

Pudra minerală MÁDARA AIR EQUAL se contopește cu tonul tenului și oferă un look natural. Reduce luciul, excesul de sebum, estompează porii și fixează machiajul pentru o rezistență bună pe tot parcursul zilei. Îmbogățită cu particule corectoare naturale, argilă albă și vitamina E cu antioxidanți puternici, pudra apare ca imperceptibilă, în timp ce protejează tenul de factorii externi de stres. Disponibilă pe miobio.ro.

Noi nuanțe

Celebrul luciu de buze Clarins Water Lip Stain este acum disponibil în două noi nuanțe care îți vor învălui buzele în culori perfecte pentru vară, ce conferă un aspect mat. Textura sa fluidă este rezistentă la transfer și are 95% ingrediente de origine naturală. În plus, îngrijește buzele crăpate, le hidratează și le protejează împotriva uscării și a factorilor externi dăunători.

Into the wild

Noua apă de parfum Marc Jacobs Daisy Wild te va surprinde cu notele îndrăznețe de floare de bananier, o raritate în lumea parfumurilor. Acest debut verde ingenios face treptat loc notelor de inimă ale parfumului, în care înflorește iasomia, îmbogățită cu aroma nucilor de macadamia. Acordul final de lemn de santal și vetiver fresh, obținut din surse etice, conferă parfumului un plus de senzualitate.

Formulă nouă

Pudra liberă emblematică Prisme Libre Givenchy se reinventează, cu o nouă formulă și un nou design. Tehnologia Prismatic Light folosește pigmenți special creați și particule ce reflectă lumina, pentru a crea un efect multi-dimensional asupra pielii, oferind un aspect radiant. Formula este îmbogățită și cu pudră micronizată, ce se aplică și se întinde cu mare ușurință pe piele, oferind uniformizare și un finisaj mat natural, luminos.

Buze irezistibile

Buzele sunt importante pentru a obține un machiaj impecabil, iar identificarea produselor potrivite care să le pună în valoare reprezintă un pas esențial. Lancôme a lansat două noi produse destinate machiajului buzelor: Lip Idôle Lip Shaper, un creion de buze intens pigmentat, cu o formulă cremoasă și rezistentă la apă, și Lip Idôle Butterglow, un balsam de buze nuanțator, ce conferă strălucire și hidratare.

Gene cu volum

Gene spectaculoase ca un foc de artificii? Noua mascara Maybelline New York Lash Sensational Firework promite un aspect de gene pline fără a le încărca, definind fiecare geană. Formula sa îmbogățită cu vitamina D asigură o culoare intensă, un efect de lungă durată, chiar de la primul strat, fiind rapid și ușor de aplicat datorită periei patentate Superspark, care acoperă fiecare geană.

Compoziție florală

Porneste într-o nouă călătorie olfactivă cu noua apă de parfum Giorgio Armani My Way Nectar, în care dimensiunea florală se întâlnește cu cea fructată. Acordul de pară creează latura proaspătă a parfumului, rubarba oferă o aromă dulce-acrișoară, iar frunzele de violetă aduc o tonalitate fresh. Floarea de portocal și tuberoza dezvăluie un buchet luminos, amplificat de vanilia senzuală care sporește ambianța florală.

Combate căderea părului

Pharma Hermetic Hair Recovery Program with SP 55 Ampoules este un program de regenerare a părului recomandat pentru patru săptămâni de tratament. Formula ajută la reducerea căderii părului și lucrează pentru a stimula creșterea acestuia, datorită unei combinații de ingrediente active (vitamine, minerale și complexe de aminoacizi) care revitalizează foliculul de păr și întăresc părul de la rădăcină. Disponibil pe vector-aesthetic.com.

Atingere de mătase

Queen of Silk, noua creație parfumată a House of Creed, îmbrățișează delicat pielea, oglindind eleganța mult râvnită a mătăsii. Compoziția împletește notele de osmanthus chinezesc cu decadența tuberozei și nota diafană de patchouli, creând un dans seducător împreună cu notele de cedru, lemn de agar și cu delicatețea vaniliei de Madagascar, totul rezultând într-un rafinament atemporal. Disponibilă în Madison Perfumery.

De încercat și de adorat:

  • Apă de toaletă REPLICA From the Garden, Maison Margiela, 100 ml, 640 lei (disponibilă pe notino.ro)
  • Cremă hidratantă Water-Infusing Electrolyte Moisturizer, Paula’s Choice, 210 lei
  • Cremă pentru prevenirea semnelor îmbătrânirii pentru zona ochilor Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye, Lancôme, 485 lei (disponibilă pe lancome.ro)
  • Paletă de farduri de pleoape Diorshow 5 Couleurs, DIOR, 365 lei
  • Pudră pentru ten LES BEIGES Healthy Glow Sun-Kissed Powder, Chanel, 446 lei
  • Serum pentru față cu 6 peptide The 6 Peptide Skin Booster, COSRX, 58 lei (disponibil pe bilenegre.ro)
  • Soluție împotriva imperfecțiunilor Truly Targeted Blemish-Clearing Solution, Kiehl’s, 150 lei
  • Spray cu efect de netezire pentru păr Dream Coat Supernatural Spray, Color WOW, 136 lei (disponibil pe notino.ro)
  • Tratament profesional pre-șampon Serie Expert Metal Detox, L’Oréal Professionnel, 139 lei
  • Ulei reparator pentru păr Première Huile Gloss Réparatrice, Kérastase, 179 lei

Citește și:
Ceramidele – ingredientele minune de care are nevoie tenul tău

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty