Ispitele cosmetice ale lunii aprilie 2024 – cele mai noi și tentante lansări beauty

Noile lansări din domeniul frumuseții sunt aici pentru a te ajuta să ai un look impecabil, să te bucuri de un ten frumos și de o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare.

Punem accentul pe cele mai noi și eficiente soluții pentru îngrijirea tenului și a corpului, dar nu uităm de puterea de seducție a unui ruj roșu și a unui parfum cu note intense.

Ediție limitată

Chanel Rouge Allure Velvet Nuit Blanche este numele noii colecții de rujuri de buze în ediție limitată, disponibilă în opt nuanțe, fiecare bazată pe una dintre orele nopții. Fiecare ruj este prezentat într-o ediție limitată alb-negru a carcasei legendare Rouge Allure, iar formula lor conferă buzelor o culoare intensă. Pigmenții foarte concentrați creează un rezultat uniform, de lungă durată și un finisaj luminos mat.

Note intense

Apa de parfum Rabanne Fame Intense te va purta într-un univers plin de strălucire și feminitate. Notele de debut îmbină esența de bergamotă cu piper roz picant și un acord de apă de cocos. Notele de mijloc sunt dominate de iasomia opulentă și de ylang-ylang, accentuate de o adiere de tămâie; iar baza lemnoasă combină note de lemn de santal, lemn de cedru și mosc.

Rutina de noapte

Masca de noapte leave-on Artistry Skin Nutrition de la Amway este un produs nou care face rutina de îngrijire pentru noapte mai eficientă, cu un adaos de hidratare: pielea va arăta mai netedă și sănătoasă dimineața. Are o textură mătăsoasă și un parfum plăcut, care combină uleiuri esențiale de lavandă și bergamotă, conferind relaxare și un plus de calmare pielii. Disponibilă pe amway.ro.

Puterea niacinamidelor

Realizat cu substanțe active derivate din plante, serumul MÁDARA BOTANIC NIACINAMIDE ALTERNATIVE îmbunătățește textura pielii și vizează imperfecțiunile, conferind tenului un aspect sănătos. Complexul unic de niacinamide bazat pe extracte din alge roșii și brune și Rose Myrtle funcționează la fel de eficient precum niacinamida convențională, iar extractele de celule stem de mușchi și ienupăr oferă beneficii calmante și antioxidante. Disponibil pe miobio.ro.

Formulă nouă

Paula’s Choice C15 Super Booster este acum și mai eficient pentru reducerea semnelor de îmbătrânire și revitalizarea pielii. Noua formulă are un pH mai puțin acid și combină beneficiile vitaminei C pure cu peptide și ergothioneine pentru rezultate antiaging mai bune pe termen scurt și lung. Aceste peptide ajută la estomparea liniilor fine și reducerea ridurilor, îmbunătățind în același timp bariera naturală a pielii.

Culoare și luminozitate

Wella Professionals lansează vopseaua permanentă Illumina Color, care are la bază tehnologia revoluționară Microlight. Aceasta permite luminii să pătrundă în firul de păr și apoi să radieze din interior înspre exterior, conferind podoabei capilare un efect real de luminozitate. Vopseaua Illumina Color integrează tehnologia Metal Purifier, care previne deteriorarea părului prin eliminarea metalelor prezente în firul de păr.

Mai mult decât exfoliere

SABON lansează o nouă generație de scrub-uri de corp care nu doar exfoliază, ci oferă pielii o hrănire intensă încă de la prima utilizare. Formula revoluționară conține un amestec unic de săruri de la Marea Moartă, bogate în minerale naturale, și trei uleiuri organice ce oferă o experiență transformatoare, făcându-te să te îndrăgostești de pielea ta de fiecare dată când folosești produsul.

Buze cu volum

Cu luciul de buze Maybelline New York Lifter Plump buzele par mai pline și mai mari timp de până la patru ore. Formula conține 5 % maxilip și 2 % ardei iute, asigurând astfel buze voluminoase, fără a le usca. Ridurile buzelor pot fi, de asemenea, reduse cu până la 48%. Aplicatorul XL te ajută să aplici cu precizie textura lucioasă într-o culoare de impact.

Aromă florală

Apa de parfum Calvin Klein Eternity Aromatic Essence te cucerește cu contrastele senzuale în care domină notele florale. Compoziția debutează cu note acvatice pure, combinate cu ulei esențial proaspăt de lime, pentru ca în inima parfumului să se regăsească aroma de cocos, acordul de bujor și coacăze negre, iar la bază – esența de lavandă, din flori mediteraneene și note de lemn de santal.

Accent pe zona ochilor

Gama de produse de îngrijire a tenului Lancôme Rénergie se mărește cu un nou produs destinat îngrijirii zonei ochilor: Renergie Yeux H.C.F. Triple Serum. Acest serum cu ingrediente cu un puternic efect anti-îmbătrânire combate eficient ridurile și liniile fine din jurul ochilor, lăsând pielea catifelată, hidratată și cu un aspect mai ferm, iar cearcănele își pierd din intensitate.

Pentru părul uscat

Vitality’s Care&Style Nutritivo este o linie de produse de îngrijire și styling, concepute special pentru părul uscat și/sau sensibilizat. Formula produselor are la bază ingrediente active precum Omega Booster (o sursă vegetală uimitoare de acizi grași Omega 3-6-7-9 care aduce hidratare, moliciune și strălucire părului) și V.E.G.Mix (un amestec natural exclusiv cu proprietăți hidratante, antioxidante, emoliente și hrănitoare). Gama este disponibilă pe topline.ro.

Anti-îmbătrânire

Serumul my Geisha Time Rewind are acțiune calmantă, conferă elasticitate și întărește bariera naturală a pielii. Conține un complex din ingrediente naturale (precum extract de alge roșii, Beta Glucan și Argirelină), care pătrund adânc în piele pentru a o hidrata intens, a reduce inflamația și a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii, calmând tenul, reducând roșeața și conferind un efect de lifting.

Protecție solară

Îmbogățit cu o concentrație unică de acid hialuronic, minerale din apa vulcanică Vichy, vitaminele B3 și E și scualan, fluidul hidratant Vichy MINÉRAL 89 oferă o protecție solară foarte ridicată, de SPF50+, într-o textură lejeră și fluidă. Stimulează și menține pielea hidratată până la 72 de ore, este potrivit pentru pielea sensibilă, este non-comedogenic și nu are parfum.

Îngrijire completă

Indiferent care sunt problemele cu care se confruntă tenul tău, la Kiehl’s vei găsi un serum care te va ajuta. Ultra Pure High-Potency 1.5% Hyaluronic Acid Serum ajută la refacerea pielii uscate și menținerea nivelului optim de umiditate; Ultra Pure High-Potency 5.0% Niacinamide Serum contribuie la netezirea pielii și reducerea excesului de sebum, iar Ultra Pure High-Potency 9.8% Glycolic Acid Serum sporește luminozitatea.

Un păr sănătos

Brand-ul de haircare John Frieda are ca principală misiune transformarea părului pretențios într-o podoabă capilară mai sănătoasă și mai strălucitoare, care atrage toate privirile. Gama John Frieda PRO filler+ ajută părul fin și subțire să arate și să se simtă mai puternic și mai dens după doar o utilizare, folosind rutina completă (șampon, balsam, spray).

Bronzul perfect

Transformă-ți crema hidratantă zilnică într-un autobronzant personalizat adăugând câteva picături din serumul concentrat pentru bronzare de la Jorgobé. Textura sa ușoară, fără parfum, oferă un bronz impecabil și uniform, de durată. Datorită formulei cu acid hialuronic hidratant, Troxerutin cu efect antioxidant-protector și extract din boabe de piper, acest serum concentrat autobronzant stimulează sinteza naturală a pigmenților de melanină ai pielii. Disponibil pe bilenegre.ro.

Calmare cu mușețel

Gama The Body Shop Camomile este gândită pentru serile în care ești copleșită și ai nevoie de beneficiile extractului de mușețel. De la demachiantul delicat pentru ochi, care îndepărtează și cel mai încăpățânat machiaj, până la cel mai bine vândut produs din gamă – untul demachiant cu mușețel – produsele cu textură bogată, cremoasă și mătăsoasă lasă pielea curată, proaspătă și revigorată.

Strălucire și hidratare

Cu ajutorul noului gloss de buze Yves Saint Laurent LoveShine Candy Glaze te vei bucura de o senzație de hidratare care durează până la 24 de ore. Formula sa, îmbogățită cu extract de rodie, acid hialuronic si vitamina E, îți îngrijește buzele, conferind strălucire și un aspect neted instantaneu, dar și volum, pentru un machiaj al buzelor care nu poate trece neobservat.

Colecție specială

Un parfum este asemenea unei hărți, indicând calea regăsirii de sine, evocând o amintire și celebrând un loc drag. Linia Trussardi Le Vie di Milano Edizione Millesimata aduce un omagiu eleganței și farmecului orașului Milano și cuprinde o colecție de trei ape de parfum care schimbă coordonatele olfactive, pentru o experimentare chiar mai intensă a acestui oraș: Clary Sage, Sea Daffodil și Champaca.

Ritual reconfortant

Uleiul de baie Hayflower de la Susanne Kaufmann conține extracte de fân alpin recoltat manual de pe pajiștile din Bregenzerwald, Austria, recunoscute pentru proprietățile lor de relaxare musculară. Rezultă o baie care ajută la relaxarea minții și a corpului. Uleiurile esențiale, cum ar fi cel de lavandă sau molid, vin cu o aromă calmantă și reconfortantă. Disponibil pe miobio.ro.

De încercat și de adorat:

  • Apă de parfum Alien Hypersense, Mugler, 60 ml, 572 lei
  • Apă de toaletă Brisa Cubana, Escada, 50 ml, 337 lei
  • Apă de parfum Santal Wagasaii, Maison Incens, 50 ml, 475 lei, disponibilă pe nicheparfumerie.ro
  • Cremă pentru zona ochilor Age-Repair Eye Cream: Tetra-Peptide, Centella, Grown Alchemist, 322 lei
  • Dispozitiv IPL de prevenire a creșterii firelor de păr, PEACH™ 2 go, Foreo, preț la cerere
  • Loțiune hidratantă pentru ten SUBLIMAGE La Lotion, Chanel, 954 lei
  • Olympéa Parfum, Paco Rabanne, 50 ml, preț la cerere
  • Serum concentrat anti pete pigmentare Mela B3 Serum, La Roche-Posay, 212,5 lei
  • Tratament facial pentru fermitate ELASTIderm® Facial Serum, Obagi, 955 lei, disponibil pe obagi.ro
  • Tratament pentru întărirea unghiilor Nail Envy, O.P.I., 66 lei

Citește și:
Ingredientele care te pot ajuta să reduci liniile fine și ridurile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty