Ispite cosmetice de iunie – cele mai noi și tentante lansări beauty

Bucură-te de o vară exuberantă cu o selecție de delicii cosmetice care să te aducă mult mai aproape de vacanța mult așteptată.

Produsele hidratante pentru ten, corp și păr devin priorități în lunile calde de vară. Condimentează-ți look-ul cu cele mai noi parfumuri ale sezonului.

Călătorie parfumată

Inspirată de destinațiile preferate ale lui Gabrielle Chanel și creată de parfumierul Olivier Polge, gama Les Eaux de Chanel ne prezintă o nouă destinație olfactivă perfectă pentru zilele de vară: Paris – Paris. O apă de toaletă ce are ca notă dominantă trandafirul Damascena, pus în valoare de accentele de citrice, la care se adaugă efervescența extractului de boabe de piper roz, pe o bază de patchouli. Disponibil exclusiv în Chanel Espace Beauté.

Setul perfect

Creat sub conceptul Glamour, noul set Sephora Favorites conține o selecție emblematică de produse pentru îngrijirea pielii, machiaj și parfum de la unele dintre brand-urile tale favorite. Este vorba despre ulei de față Augustinus Bader, serum Charlotte Tilbury, mască pentru ten Fresh Black Tea Firming Overnight, pudră pentru fixarea machiajului Hourglass Veil, paletă de farduri Natasha Denona și apă de parfum Carolina Herrera Good Girl, toate în format mini.

Tratament eficient

Îngrijirea tenului trebuie să fie o prioritate în orice sezon, iar un tratament de numai cinci zile, ce promite să redea pielii strălucirea și aspectul sănătos, este mereu binevenit. Vorbim despre setul de cinci fiole Catrice Glow Vit C Power Shots, care conțin 12% vitamina C foarte concentrată, stabilizată, precum și pantenol calmant pentru piele și acid hialuronic hidratant – o combinație unică, cu un efect de înfrumusețare și revitalizare a tenului.

Protecție solară

ISDIN, brand-ul numărul 1 în fotoprotecție în Spania, a dezvoltat produse de protecție solară cu texturi variate, potrivite fiecărui tip de piele. Pentru față, poți alege Fotoprotector Fusion Water cu SPF 50, o loțiune disponibilă și în variantă colorată. Pe lângă protecția ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, produsul nu irită ochii și are o formulă potrivită pielii sensibile, fiind hipoalergenic. Produsele ISDIN pot fi cumpărate din farmacii și online.

Feminitate la superlativ

Carolina Herrera ne ispitește cu o nouă interpretare a celebrului parfum Good Girl: Very Good Girl Glam. Noua creație olfactivă prezintă note de vârf intense de cireșe, apă de trandafiri în inima parfumului, în timp ce baza din vetiver provenit din surse sustenabile și vanilia de Bourbon conferă contrast. Celebrul stiletto Good Girl are acum un nou ambalaj, o sticlă în tonuri de roșu, culoarea-simbol a casei Herrera, cu glitter.

Finish mat

Noul fond de ten Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Foundation SPF 19 oferă o acoperire lejeră, mată, perfectă pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală. Uniformizează vizibil nuanța tenului și netezește suprafața pielii, rezistă la transpirație și umiditate fără a se strânge și ajută la protejarea împotriva razelor UV și a poluării, datorită formulei sale cu SPF 19 și antioxidanți. În plus, nu conține parabeni, sulfați sau uleiuri minerale.

Summer Glow

Setul Paula’s Choice Defense Glowing Skin Trial Kit conține patru mini-produse special formulate pentru apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele, pentru ca tenul tău să aibă o culoare mai uniformă și un aspect neted și luminos: gelul pentru curățare Defense Hydrating Gel-to-Cream Cleanser, loțiunea hidratantă Defense Nightly Reconditioning Moisturizer, crema hidratantă de zi Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 și exfoliantul Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant.

Anti-îmbătrânire

Crema de noapte L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream are o formulă îmbogățită cu retinol, ingredient recunoscut dermatologic pentru efectele sale benefice împotriva semnelor de îmbătrânire precum ridurile, și niacinamide, un nutrient esențial care ajută la calmarea pielii, iluminează și oferă tenului un aspect sănătos. Destinată tenului uscat și matur, această cremă reface fermitatea pielii, are efect de lifting, hidratează în profunzime, regenerează și revitalizează tenul, lăsându-l fin la atingere.

Time to play

OPI face echipă cu Xbox și lansează o colecție vibrantă de lacuri de unghii, cu 12 nuanțe noi. Disponibile în trei formule diferite – GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer –, cu o varietate de culori de la albastru fresh și verde până la tonuri sclipitoare, această paletă de nuanțe aduce lumea jocurilor virtuale la viață, chiar pe unghiile tale.

Formule eficiente

Cu peste 75 de ani de experiență și cercetare în domeniul regenerării celulare, Laboratoarele Lancaster dețin numeroase brevete în domeniul protecției solare, iar produsele din această gamă sunt optimizate cu filtre UV care respectă mai mult mediul și coralii, au formule care întăresc mecanismul de autoapărare al pielii, stimulează sistemul său natural de reparare și conferă protecție consolidată împotriva luminii albastre.

Aromă de vară

Feminină, proaspătă și strălucitoare, noua apă de toaletă Mugler Angel Nova este un parfum perfect de vară, floral-fructat, cu tonuri citrice. La început, vei fi fermecată de notele de fructe de lychee, cu un pic de bergamotă, în timp ce inima florală a parfumului debutează cu senzualitatea trandafirului. La bază, acordul magnoliei și nuanțele bogate ale cedrului și ale moscului conferă profunzime. Disponibil exclusiv pe notino.ro.

Camila Cabello & Victoria’s Secret

Victoria’s Secret dezvăluie noua imagine a parfumului Bombshell, Camila Cabello, cântăreața și compozitoarea nominalizată de trei ori la premiile Grammy, în prima campanie bilingvă a brand-ului, surprinsă de fotografa Zoey Grossman. Bombshell, parfumul bestseller al mărcii, este un mix îmbătător de bujori proaspăt culeși și fructe exotice. Notele de citrice și fructul pasiunii violet brazilian conferă strălucire, iar în inima parfumului găsim semnătura bujorului Shangri-la din Tibet și orhideea de vanilie din Madagascar.

Buze seducătoare

Fă cunoștință cu noul Givenchy Rose Perfecto Liquid Lip Balm, un balsam de buze lichid cu textură marmorată care îmbracă buzele în culoare, în timp ce le hidratează. Nuanțele se adaptează pH-ului buzelor pentru a crea un efect personalizat, unic, iar formula lor cremoasă este îmbogățită cu acid hialuronic, vitamina C, unt de Shea și piper roz pentru un efect de volum, hrănire și netezire. Disponibil exclusiv în magazinele Sephora.

Pentru zona ochilor

MÁDARA TIME MIRACLE WRINKLE RESIST este un tratament intensiv și non-invaziv pentru conturul ochilor, care țintește liniile fine, ridurile și semnele de oboseală. Aspectul pielii va fi imediat mai fin și mai luminos. Molecule naturale inovatoare, asemănătoare botox-ului, oferă un efect relaxant, iar acidul hialuronic multi-molecular împreună cu combinația a șapte extracte vegetale hidratează, decongestionează și oferă fermitate. Disponibil pe miobio.ro.

Tratament premium

Keune Lumi Coat Supreme Cream este o cremă tratament premium special gândită pentru părul aspru, gros, degradat sau creț. Produsul are la bază inovația Fiber Sealing Technology, care imită stratul natural de protecție al firului de păr. Aceasta se activează prin căldură și sigilează fibra capilară, acționând ca un scut împotriva agresiunilor externe, oferind protecție termică de până la 230 °C. Părul devine de două ori mai neted și strălucitor.

Gene cu volum

Noua mascara Lash Clash YSL va fi arma ta secretă în această vară, pentru gene cu volum extrem, de un negru couture intens, datorită polimerilor pentru volum, unui cocktail inovator de ceară și extractului hrănitor de iris Florentina. Peria revoluționară a mascarei Lash Clash YSL este patentată pentru diametrul său supradimensionat de 10,5 mm și oferă volum extrem genelor prin aspectul său dublu conic și prin perii ergonomici 260°.

Machiaj de vară

Este momentul să dai frâu liber imaginației și să îți creezi cele mai cool machiaje, iar, cu ajutorul paletei de farduri Bourjois Volume Glamour, acest lucru este mai ușor decât îți imaginezi. Paleta conține șase nuanțe puternic pigmentate, foarte ușor de aplicat și de combinat, fiind perfecte pentru obținerea unui machiaj de impact, potrivit atât unui look de zi, cât și pentru unul de seară.

Puterea vitaminei C

Vitamina C pură (Acid Ascorbic-L) este renumită pentru capacitățile sale de a îmbunătăți luminozitatea și textura pielii, iar acum o regăsești în serul regenerator La Roche-Posay Pure Vitamin C10. Datorită concentrației ridicate de vitamina C și conținutului bogat în ingrediente active precum acid salicilic și peptide neurosensine, prin folosirea regulată a serului tenul devine mai luminos și hidratat, ridurile și liniile fine sunt reduse, iar textura și nuanța pielii sunt uniformizate.

De încercat și de adorat:

  • Apă de parfum Do Son, DIPTYQUE, ediție limitată, 75 ml, 750 lei (în Madison Perfumery)
  • Apă de parfum The Scent Le parfum for her, Hugo Boss, 50 ml, 551 lei
  • Loțiune hidratantă Resist Anti Aging Clear Skin Hydrator, Paula’s Choice, 200 lei
  • Mascara waterproof Lash Idôle, Lancôme, 149 lei
  • Paletă de farduri de pleoape WONDEREYE eyeshadow palette, Miss Sporty, 26,30 lei
  • Paletă de farduri de pleoape Born This Way Sunset Stripped, Too Faced, 225 lei (exclusiv în magazinele Sephora)
  • Paletă de farduri de pleoape Obsession Color Block, Huda Beauty, 152 lei (exclusiv în magazinele Sephora)
  • Pudră bronzantă Les Beiges Oversize Healthy Glow Sun-Kissed Powder, Chanel, 402 lei
  • Serum pentru luminozitate Vitamin C Glow Serum, The Body Shop, 128 lei
  • Tratament pentru păr Color Motion+ Pre-Color Treatment, Wella Professionals, 145 lei
  • Ulei hidratant pentru față O-Bloos, Drunk Elephant, 170 lei (în magazinele Sephora)

Citește și:
Greșelile de hairstyling care îți sabotează ritualul de îngrijire a tenului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty