Hair talks. De vorbă cu George Negrișan, Ambasador L’Oréal Professionnel

Află de la George Negrișan, Ambasador L’Oréal Professionnel, care sunt tendințele de beauty pentru 2024, cum poți realiza singură o coafură cool, dar și ce produse ar trebui să folosești dacă părul tău și-a pierdut strălucirea.

Hair talks. De vorbă cu George Negrișan, Ambasador L’Oréal Professionnel

Tendințe beauty 2024

„Dacă până acum show-urile de modă dădeau tonul, dictând tendințele sezonului, în ultima perioadă, mediul online a început să joace un rol mai important', spune George Negrișan, Ambasador LOréal Professionnel, care adaugă că platforma TikTok reprezintă în momentul de față o adevărată sursă de inspirație. Chiar dacă rețelele sociale au o influență majoră, dând naștere unor tendințe (aparent) noi, George afirmă că acestea existau de mult timp în peisaj, fiind extrem de populare în urmă cu câteva decenii. De exemplu, butterfly haircut, una dintre tunsorile pe care le vom vedea extrem de des în 2024, nu este deloc nouă, fiind doar o reinterpretare a coafurii iconice a actriței Farrah Fawcett din anii ‘70. De asemenea, același lucru se întâmplă și în cazul tunsorii mullet, care în 2024 capătă un aspect ceva mai soft și este denumită wolf cut.

În ceea ce privește culorile, George afirmă că nuanțele de blond rămân în continuare în tendințe, doar că în 2024 observăm o trecere către natural, către tonuri mai calde. Însă, în ciuda acestor direcții, hairstilistul subliniază faptul că „tendințele ar trebui adaptate în funcție de stilul fiecăruia. Sigur, poți să ai niște repere, însă la capătul zilei este important să îți găsești stilul și să porți ceea ce simți'.

Cele mai cool coafuri pentru petrecerile sezonului

Pentru petrecerile din acest sezon, George îți recomandă să eviți coafurile complicate și mult prea definite. Nu mai suport să văd acele bucle foarte fixe', mărturisește Ambasadorul LOréal Professionnel. „Mizează pe un look relaxat, cât mai simplu și mai clean. Poți opta pentru niște bucle wavy, poate chiar ușor retro, sau pentru un sleek bun. Acest tip de coc e varianta ideală pentru petrecerile de Revelion: îți luminează fața și îți oferă un efect de lifiting.

Cum previi deteriorarea părului?

„În sezonul rece, părul are nevoie de o îngrijire specială', spune George, care te sfătuiește să îți acoperi părul cât mai mult atunci când ieși afară și trebuie să înfrunți temperaturile scăzute, vântul, ploaia sau ninsoarea. În plus, îți recomandă să îi oferi părului mai mult hidratare și să folosești produse cât mai nutritive. „De asemenea', mai spune Geroge, „ar trebui să eviți folosirea instrumentelor de styling la o temperatură ridicată. Le poți folosi la maxim 150°C, însă dacă ai un păr foarte deteriorat te sfătuiesc să iei o pauză de la ele. Îți poți coafa părul și fără căldură. Folosește bigudiuri sau rulează-ți părul pe un cordon și lasă-l să se usuce așa'.

Rutina corectă de îngrijire pentru un păr deteriorat

Dacă părul tău este deteriorat, tern, lipsit de elasticitate și strălucire, George îți recomandă să folosești LOréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular. Această gamă, bogată în legături peptidice și aminoacizi, reușește să repare părul la nivel molecular, lăsându-l puternic și sănătos. Ba mai mult decât atât, testele arată că Absolut Repair Molecular repară doi ani de păr deteriorat încă de la prima utilizare. „Și asta pentru că acționează de la interior spre exterior', spune George, care adaugă că am observat rezultatele pe clientele mele. Pur și simplu părul lor s-a schimbat. A devenit mult mai puternic, mai strălucitor și mai sănătos'.

„Protocolul Absolut Repair Molecular poate fi realizat atât la salon, cât și acasă”, explică George. Rutina de la salon începe cu folosirea Pre-tratamentului LOréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular, un produs îmbogățit cu 3% legături peptidice și cinci aminoazici ce reușește să trateze părul în mod profund. Acest pas poate fi făcut doar în saloane, însă celelalte trei produse ale gamei pot fi folosite inclusiv acasă, pentru a te asigura că îi oferi părului tău îngrijirea de care are nevoie.

Astfel că, începe cu Șamponul LOréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular, bogat în legături peptidice și cinci aminoacizi, ce repară structura moleculară a părului. Formula sa blândă, fără sulfați, reușește nu doar să curețe eficient părul, ci și să îl descurce și îl facă mai puternic, mai strălucitor și mai mătăsos.

Chiar dacă în mod normal, după curățarea părului, erai obișnuită să folosești o mască, cercetătorii LOréal Professionnel îți propun o altă abordare, și anume, aplicarea unui serum. Inspirați de produsele de skincare, aceștia au creat Serumul LOréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular, un produs ce pătrunde în profunzimea fibrei capilare pentru a reconstrui rezistența părului la nivel capilar, restabilește elasticitatea și mișcarea naturală a părului și îmbunătățește aspectul general al părului, lăsându-l strălucitor, neted și puternic. În plus, un alt beneficiu major al acestui produs e că, spre desebire de măștile clasice, nu necesită timp de acționare. Asta înseamnă că după ce l-ai aplicat pe părul umed, proaspăt spălat, trebuie doar să îl masezi pe lungimea firelor de păr, iar apoi îl poți clăti.

Ultimul pas al rutinei constă în folosirea Cremei leave in fără clătire LOréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular. Ca și celelalte produse din gamă, conține legături peptidice și cinci aminoacizi, însă formula sa este îmbogățită și cu protecție termică, ce îți protejează părul de căldura ridicată a instrumentelor de styling. Iar veștile bune nu se opresc aici. Are o textură ușoară, ce nu îți îngrașă părul, îți protejează fibra împotriva factorilor externi nocivi, îți oferă un păr mai strălucitor (cu până la 52%) și reușește inclusiv să combată aspectul *frizzy al părului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty