Dior J’adore, o expoziție de neratat

O expoziție de neratat la École Nationale Supérieure des Beaux-Arts

Dior J'adore, o expoziție de neratat

J’adore, expoziția dedicată acestui parfum, poate fi vizionată de pe 27 septembrie până pe 8 octombrie la Beaux-Arts de Paris, un loc care se potrivește perfect caracterului strălucitor al acestui parfum care, de la concepția sa în 1997, a atras cele mai fine forme de expresie artistică.

„Oh J’adore!” exclama domnul Dior, atunci când vedea, ȋn atelierul său, o rochie proaspăt ieșită din producție. „J’adoooore!” a strigat și John Galliano cu bucurie, atunci când a descoperit cu uimire caracterul nobil al casei franceze. J’adore este un laitmotiv entuziast, al cărui sunet încă rezonează pe Avenue Montaigne. Și astfel, J’adore a devenit spontan numele acestui parfum scăldat în bunătate spirituală care a intrat imediat în panteonul olfactiv al celor mai excepționale parfumuri. J’adore este o aventură în care nenumărate pasiuni se unesc într-o confluență de couturieri miraculoși, maeștri parfumieri sensibili, artiști imaginativi și artizani entuziaști.

Dior J’adore, o expoziție excepțională la Beaux-Arts de Paris, spune povestea J’adore, de la dragostea originală pentru flori a lui Christian Dior, la L’Or de J’adore, noua compoziție olfactivă a lui Francis Kurkdjian și casa fără precedent care o adăpostește. Dior J’adore este o retrospectivă plină de viață, a unui parfum care a fost de la începuturi o creație ieșită din comun și un parfum transformării. Aici, J’Adore continuă acest fir narativ de aur, vibrant și strălucitor.

Citește și:
Editorial fashion: When time stood still

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty