Cele mai bune produse de machiaj care te vor ajuta să ai sprâncene perfecte

Știi deja cât de importante sunt sprâncenele pentru un look ireproșabil și ar trebui să le acorzi constant o atenție specială.

Descoperă cele mai eficiente produse de machiaj care te vor ajuta în misiunea ta de a obține sprâncene perfecte.

Gel waterproof pentru sprâncene Dipbrow Gel, Anastasia Beverly Hills, 128 lei (exclusiv în magazinele Sephora)


Disponibil în 11 nuanțe, acest gen pentru sprâncene are o concentrație ridicată de pigmenți și o formulă waterproof și rezistentă, care oferă sprâncenelor un aspect mat și omogen.

Kit pentru sprâncene Brow Zings Pro Palette, Benefit Cosmetics, 209 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Această paletă include 4 pudre rezistente pentru sprâncene pentru a le umple și a le contura și 3 tipuri de ceară care sculptează și definesc sprâncenele (2 tipuri de ceară foarte pigmentate și 1 ceară transparentă. Mai include o periuță cu capăt dur pentru aplicarea precisă a cerii, o periuță plată cu cap conic pentru aplicarea pudrei și un cap spoolie pentru întinderea produsului.

Creion pentru sprâncene Long-Wear Brow Pencil, Bobbi Brown, 185 lei

Creionul pentru sprâncene de la Bobbi Brown conferă un confort de lungă durată, fiind rezistent la apă. Formula sa are capacitatea de a rezista fără a se estompa. Vârful este conceput astfel încât să ofere o mare precizie – pentru sprâncene perfecte!

Paletă pentru machiajul sprâncenelor La Palette Sourcils, Eyes 2020 Collection, Chanel, 278 lei

O paletă versatilă, care conține toate accesoriile de care ai nevoie pentru a stiliza, defini și oferi contur sprâncenelor tale, pentru un rezultat sofisticat, dar natural. Conține pudră și ceară pentru sprâncene cu pigmenți minerali, dar și mini-pensetă și mini-pensule

Creion pentru sprâncene Eyebrow Pencil, Clarins, 77 lei

Testat dermatologic si oftalmologic, acest creion pentru sprâncene definește și aranjează forma sprâncenelor. Mina sa subțire și precisă ajută la conturarea curbei sprancenelor, iar peria în spirală este pentru disciplinarea firelor de păr.

Mascara pentru sprâncene Diorshow Mascara Pump’N’Brow, Dior, 158 lei

Diorshow Pump ‘N’ Brow, prima mascara prin presare pentru sprâncene de la Dior, conferă un aspect mai plin sprâncenelor, în mod natural. Formula sa este îmbogățită cu microfibre și ingrediente cu rol de fortificare (vitaminele E, B5 și B8) și adaugă textură cu un efect 3D pentru sprâncene pline, bogate, dar care-și păstrează aspectul natural.

Paletă de machiaj pentru sprâncene Brow Kit, GOSH, 75 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

Acest kit conține 3 nuanțe de pudră care se îmbină armonios pentru a crea o potrivire perfectă a culorilor și o cremă pe bază de ceară pentru fixarea culorii și a firelor de păr.

Ser pentru creșterea sprâncenelor GrandeBrow, Grande Cosmetics, 299 lei (exclusiv pe xpertbeauty.ro)

GrandeBROW este un ser pentru sprâncene îmbogățit cu vitamine, antioxidanți și aminoacizi ce ajută la obținerea unor sprâncene bogate și sănătoase. Poate fi utilizat pentru umplerea golurilor din sprâncene, pentru strălucire, pentru fire de păr sănătoase și cu aspect natural.

Gel pentru definirea sprâncenelor Mad Eyes Brow Framer, Guerlain, 209 lei

Formula gel este îmbogățită cu micro-fibre pentru a oferi un efect natural, delicat și volum sprâncenelor. În plus, formula conține 3 ingrediente vedetă: ceară de albine, extract de bumbac și D-pantenol, pentru a întări firele de păr și a oferi un aspect uniform.

Pudră pentru sprâncene Brow Struck Eyebrow Powder, KVD VEGAN BEAUTY, 95 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Datorită formulei sale hibrid 2 în 1 (bază+pudră), pentru a facilita aplicarea și a îmbunătăți rezistența, Brow Struck oferă volum și umple instant sprâncenele, oferindu-le definire și un aspect natural, uniform.

Creion pentru sprâncene Monsieur Big Brow, Lancome, 105 lei

Acest creion de sprâncene cu două capete combină creionul clasic cu pensula de blending. Textura sa cremoasă alunecă ușor și rezistă pe sprâncene întreaga zi. Pensula sa moale este ideală pentru amestecarea perfectă a culorilor și pentru a obține un rezultat intens, dar totuși natural.

Creion pentru sprâncene Veluxe Brow Liner, M.A.C, 99 lei

Un creion pentru sprâncene cu formulă rezistentă la temperaturi ridicate, puternic pigmentată, pentru aplicare exactă şi cu textura pudrată pentru un aspect mat și catifelat.

Cremă waterproof pentru sprâncene Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, Make Up for Ever, 111 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Un corector cu textură cremoasă care permite redesenarea, intensificarea și redefinirea liniei sprâncenelor. Formula sa waterproof acoperă firelele de păr pentru un rezultat precis.

Creion pentru sprâncene Brow Sculpt Ultra Slim, Maybelline New York, 35,66 lei

Pune-ți în valoare frumusețea cu ajutorul creionului pentru sprâncene Maybelline New York Brow Sculpt Ultra Slim. Disponibil în trei nuanțe atent selecționate și având pigmenți naturali de culoare, asigură un efect al sprâncenelor definit, ultra precis (datorită vârfului subțire de 1.5 mm), ultra fin și trasează linii care simulează firele de păr naturale.

Pomadă pentru sprâncene DIP SHAPE GO, NYX Professional Makeup, 55 lei

Cu 8 nuanțe perfecte pentru toată lumea, vei avea instant sprâncenele perfecte și de impact! Este o pomadă all-in-one ce vine cu o formulă rezistentă la apă, ultra-pigmentată, o pensulă în unghi de precizie și o periuță pentru a aranja și peria firele.

Gel pentru gene și sprâncene Brow & Lash Gel, The Body Shop, 45 lei

Potrivit chiar si celor care poartă lentile de contact, acest gel îmblânzește și definește sprâncenele rebele, conferind genelor forma și aspectul natural.

Gel pentru sprâncene Brow Pomade, Tom Ford, 299 lei (în parfumeriile Douglas)

Formula sa cremoasă este ușor de aplicat, rezistentă la apă și umiditate. Oferă un look natural sprâncenelor și rezistă întreaga zi.

Mascara 2 în 1 pentru sprâncene Brow Endowed Brow Primer + Color, Urban Decay, 133 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Cele 2 capete ale acestui produs te ajută să obții sprâncene perfect în 2 pași simpli. Primer-ul pregătește și oferă fixare, iar capătul colorat și cremos umple golurile și te ajută să definești forma dorită a sprâncenelor.

Citește și:
Rutina de îngrijire care o ajută pe Salma Hayek să aibă o piele perfectă

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty