Beauty secrets: Monica Bîrlădeanu

Află cum are grijă Monica Bîrlădeanu de pielea sa atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de machiaj, dar și care este trucul la care apelează pentru a avea un păr sănătos.

Beauty secrets: Monica Bîrlădeanu

Parfumul preferat… Mai nou, Ex Nihilo Iris Porcelana. L-am primit de ziua mea și nu mă pot despărți de el. Mă parfumez și dacă stau toată ziua în casă.

În avion… Pentru călătoriile cu avionul mereu suplimentez crema hidratantă cu un strat dublu de ser cu acid hialuronic, pentru că tenul meu are tendința de a se deshidrata masiv, chiar și la zboruri de trei ore. Însă cea mai mare atenție o ofer zonei ochilor. Când decolăm, aplic un strat de cremă de ochi onctuoasă, iar apoi fac ocluzie cu două patch-uri de silicon de la Avon pe care le dau jos la anunțul de aterizare.

Produsul de make-up la care nu poți să renunți… Creionul de buze în nuanța Blushed Nude de la Avon. E cea mai frumoasă nuanță de nude rose.

Hair must-have… Am descoperit recent masca moleculară K18 leave-in și nu mai pot trăi fără ea.

Te menții în formă cu… De două ori pe săptămână antrenament cu greutăți și de două ori pilates reformer. Am nevoie în aceeași măsură de amândouă.

Beauty trick… De departe, ocluzia pe care o faci unei creme sau unei măști de față cu o folie transparentă ori cu o mască de silicon special gândită pentru asta e trucul cu cele mai spectaculoase rezultate. Nimic din produsul aplicat nu se mai evaporă sau oxidează în aer, fiind forțat să intre cu totul în piele. Eu una folosesc cu mare succes o mască de silicon și pentru față și pentru ochi. Am și făcut câteva video-uri în care povestesc despre asta.

Health trick… O fiolă cu vitamina C buvabilă și colagen zilnic.

Cea mai bună mască… Lifting Silver Mask Peel-off de la Avon. O folosesc de vreun an și jumătate cu mare succes înaintea oricărei filmări sau ședințe foto.

Cel mai bun tratament… OxyGeneo Glam făcut la Estetique Medical Center. Ți se plimbă pe față o pastilă cu particule de aur care, în contact cu un gel aplicat deja pe ten, are o reacție efervescentă și produce o exfoliere. Apoi se aplică un ser cu ingrediente superactive, împins în piele cu ajutorul ultrasunetelor. Ultimul pas constă într-un masaj cu infraroșu. Tratamentul reduce instantaneu edemul facial și imperfecțiunile. La final, efectiv nu-ți vine să te mai machiezi, atât de bine arată pielea.

Boost de energie… Mereu o cafea bună cu lapte de ovăz sau un somn scurt, dar revigorant.

Cel mai accesibil produs de beauty pe care îl ai… Un gel de la Elmiplant pentru drenaj limfatic. Foarte eficient și costă în jur de 21 de lei.

Produsul de beauty pe care îl consideri cel mai mare răsfăț… Crema de corp parfumată Delina de la Parfums de Marly.

O imperfecțiune de care eșți atașată… Asimetria buzelor.

Whole truth… Am căutat mult un produs împotriva căderii părului care să funcționeze, și după ce am încercat enorm de multe șampoane, loțiuni, capsule, am ajuns la o rețetă extrem de simplă. 10 picături de ulei esențial de rozmarin, 10 de levănțică, 10 de cedru, 3 linguri de ulei de ricin și un gălbenuș de ou. Se masează scalpul cu această mască și se lasă să acționeze o oră sau mai mult. De la a doua aplicare căderea părului e oprită. Cel puțin asta e experiența mea.

Citește și:
10 tendințe de frumusețe de-a dreptul periculoase pentru corpul tău

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty