Beauty secrets: Minelli

Află cum are grijă cântăreața Minelli de pielea sa atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de machiaj, dar și care este trucul la care apelează pentru a avea un păr sănătos.

Beauty secrets: Minelli

Parfumul preferat… Maison Francis Kurkdjian Grand Soir.

În avion… De cele mai multe ori prefer să nu port machiaj, însă dacă am chef să mă machiez folosesc cremă de față, BB cream light cu SPF, bronzer, blush și balsam de buze.

Produsul de make-up la care nu poți să renunți… BB cream-ul de la Missha, pentru că îmi menține tenul hidratat și îmi uniformizează culoarea feței, și balsamul de buze super hidratant de la Carmex.

Hair must-have… Fiindcă am părul ondulat, de fiecare dată când îl îndrept folosesc un fixativ anti-frizz (Tecni.Art FIX Anti-Frizz de la L’Oréal Professionnel). Mai folosesc un spray/ulei de păr de la Kevin Murphy, Shimmer Shine, cu ajutorul căruia reușesc să îmi prind părul într-o coadă perfectă, și o cremă de netezire a firelor rebele de la Color Wow, Pop & Lock.

Te menții în formă cu… Încerc să ajung de trei-patru ori pe săptămână la sală, pentru că mă face să mă simt foarte bine atât psihic, cât și fizic. Sportul a devenit pentru mine ceva necesar. Am grijă și ce și cum mănânc (lucru de care îmi amintește mereu antrenorul meu, Florin Cujba) și încerc să fac sport chiar și când sunt plecată.

Beauty trick… Nu am nici un truc anume. Nu sunt adepta folosirii unui număr enorm de creme. Mă rezum la o cremă de față hidratantă (folosesc de mulți ani Lait-Crème Concentré de la Embryolisse), și uneori la un serum și o cremă pentru ochi.

Health trick… Încerc să mănânc multe fructe și legume, iar carne doar din când în când. Dacă am o zi în care exagerez cu dulciurile, încerc ca următoarea zi să mănânc ceva mai light.

Cea mai bună mască… Folosesc din când în când o mască calmantă de la Kiehl’s (Calendula Petal-Infused Calming Mask) pentru o hidratare intensă.

Cel mai bun tratament… Am avut o perioadă în care m-am confruntat cu acnee, iar la îndemnul doctoriței mele, Elena Martin, am încercat Hollywood Peel și așa am reușit să scap într-un timp scurt de toate coșurile de pe față.

Boost de energie… Pentru un boost de energie aleg sportul. E cel mai bun remediu.

Cel mai accesibil produs de beauty pe care îl ai… Lait-Crème Concentré de la Embryolisse, crema de față pe care o folosesc de ani de zile. Este foarte bună, nu are un preț piperat și depășește la calitate, textură și hidratare multe creme mult mai scumpe și de la brand-uri de lux.

Produsul de beauty pe care îl consideri cel mai mare răsfăț… Orice mască îmi aplic pe față este un moment de răsfăț.

O imperfecțiune de care ești atașată… Vergeturile cu care am rămas după cele două nașteri. Obișnuiam să le urăsc, însă în timp am ajuns să le accept și să le îmbrățișez.

Whole truth… Când eram mai mică mi-am încălzit ceară pe foc pentru a mă epila și am reușit să scap ceara încinsă pe un picior. Port și acum semnul acelei întâmplări. 

Citește și:
8 lucruri dăunătoare pe care le faci, fără să îți dai seama că îți afectează pielea

Foto: 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty