Beauty secrets: Holy Molly

Află cum are grijă cântăreața Holy Molly de pielea sa atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de machiaj, dar și care este trucul de frumusețe la care apelează pentru a avea un ten sănătos.

Beauty secrets: Holy Molly

Parfumul preferat… Parfumul preferat se schimbă în funcție de sezon și nu e niciodată unul singur. În perioada asta am o combinație interesantă: Hermès L’Ombre Des Merveilles + my Geisha Musk + două picături de mir. Da, ați citit bine, mir! Are note foarte blânde, dar rezistă minunat pe piele.

În  avion… Am mereu o cremă de mâini, un mist hidratant pe care îl aplic pe față de câte ori simt nevoia, un balsam de buze și perna pentru nap. Eu dorm oricând, oriunde, iar ăsta e cel mai bun beauty trick.

Produsul de make-up la care nu poți să renunți… Nu îmi lipsește niciodată anticearcănul. Genele mele de brunetă vin la pachet și cu un mic dezavantaj: dark circles. Sunt genetice, nu am ce face, așa că le-am îmbrățișat. Dar ca să nu fiu mereu un mic panda, corectez zona de sub ochi și mi se luminează tenul. În prezent folosesc Mac Cosmetics Pro Longwear Concealer.

Hair must-have… Uleiul de păr și protecția termică. Eu am părul scurt, îl tund des și nu se simte dacă l-am agresat termic atât de tare. Dar uleiul de păr e nelipsit din rutina mea. Cel de la Moroccanoil e favoritul meu de cinci ani.

Te menții în formă cu… Aș putea spune că mă mențin în formă făcând sport, dar ar fi o minciună pentru ultimele luni. Stilul de viață atât de activ cred că mă face să fiu fit. Nu stau niciodată. Încerc să mănânc sănătos, fac stretching des, mă odihnesc când trebuie și merg la masaj din când în când.

Beauty trick… Cel mai bun beauty trick pe care l-am învățat de-a lungul anilor este să îmi las tenul să respire. Adică să nu insist cu o grămadă de pași și produse în rutină. Cu cât mai puțin, cu atât mai bine. Iar o dată pe săptămână am o seară în care nu mai aplic nimic pe față după demachiere.

Health trick… Am un singur health trick de mai bine de zece ani: apă caldă cu miere și lămâie pe stomacul gol. Când nu am timp, beau un pahar mare de apă când mă trezesc. Așa simt că îmi curăț corpul și îi dau un boost de energie.

Cea mai bună mască… Singura mască cu care tenul meu s-a înțeles este Time Reverse Beauty Sleep Mask de la Transparent Lab. Îmi curăță porii și îmi diminuează cicatricile.

Boost de energie… Rețetă pentru boost de energie: suc de rodie, o banană, un măr, ceai verde.

Cel mai accesibil produs de beauty pe care îl ai… Multe dintre produsele mele sunt accesibile. Dar ce nu lipsește niciodată din geantă, mașină, buzunarele gecilor sau sertarele din casă este crema de gălbenele. Exact, aceea care costă patru lei. Nu mă despart de ea pentru nimic în lume.

Produsul de beauty pe care îl consideri cel mai mare răsfăț… Pentru mine răsfățul se traduce printr-o cadă plină cu spumă, săruri, uleiuri și lumânări. Produsele de beauty și de îngrijire vin doar ca o completare a felului în care tu te simți cu tine.

O imperfecțiune de care ești atașată… Ador imperfecțiunile și sunt plină de ele. Am o grămadă de cicatrici și semne din naștere și nu mi le acopăr niciodată. Preferata mea e cicatricea de pe buză, care are, bineînțeles, o poveste tare interesantă.

Whole truth… Când eram mică îmi tundeam genele. Iar surprinzător, acum am genele tare lungi, deci înseamnă că trucul meu a funcționat.

Citește și:
Ce alimente trebuie să consumi și pe care să le eviți dacă ai acnee

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty