Amouage King Blue, o experiență olfactivă învăluită în mister și senzualitate

Descoperă noul Amouage King Blue, un parfum unic, eclectic și misterios!

Amouage King Blue, o experiență olfactivă învăluită în mister și senzualitate

Amouage King Blue e mai mult decât un simplu parfum, e o călătorie olfactivă ce te poartă pe meleaguri învăluite în mister, senzualitate și posibilități infinite. Având ca sursă de inspirație celebra capodoperă a artistului suprarealist René Magritte, The Art Of Living, noul parfum Amouage sfidează convenționalul, așteptările și chiar realitatea, oferindu-ți libertatea de a evada din cotidian și de a accesa un nou univers, creat după propriile tale reguli. Este un parfum neașteptat', așa cum spune Renaud Salmon, Chief Creative Officer Amouage, ce își dezvăluie treptat aroma și care reușește să te surprindă cu fiecare purtare.

Am cerut parfumierilor să compună o aromă cu o deschidere care să nu dezvăluie nimic despre concluzia sa – o aromă care să se dezvolte ca o surpriză completă – dar care ar părea, de asemenea, total potrivită și corectă pentru o casă de parfumerie atât de mândră de tradiția sa care își are originile în Oman. Cu alte cuvinte, un parfum care să pară neașteptat și totuși complet confortabil în mediul și împrejurările sale', declara Renaud Salmon despre modul în care și-a imaginat noul parfum Amouage.

Iar parfumierii Alexis Grugeon și Hamid Merati-Kashani au reușit să dea viață ideilor lui Salmon, creând o aromă complexă și complet inedită. Călătoria olfactivă debutează cu o explozie de energie dată de aroma proaspătă a mandarinei, completată cu subtilitățile piperului roz care adaugă o notă de mister. Apoi, povestea se adâncește în tonuri senzuale de chihlimbar, care se îmbină armonios cu aroma mandarinei. Intrarea triumfală a lemnului de stejar aduce o notă lemnoasă subtilă, și… chiar când credeai că nimic nu te mai poate surpinde, o aromă puternică de oud își face simțită prezența. Această combinație inedită te va hipnotiza complet și te va face să te îndrăgostești pe loc de noul parfum Amourage.

King Blue este o creație curajoasă, care sfidează convenționalul și regulile, iar acest lucru este dovedit inclusiv de concentrația de 35% de uleiuri de parfum din compoziția sa. Această alegere îndrăzneață amplifică caracterul inconfundabil al parfumului King Blue, unul dintre cele mai concentrate parfumuri din întreaga colecție Amouage Eaux de Parfum.

Designul iconic al flaconului completează experiența de lux oferită de King Blue. Acesta este prezentat într-o nuanță elegantă de trufe, care subliniază rafinamentul și misterul parfumului. Ambalajul înfățișează, de asemenea, arta subversivă, cu nuanțe albastre, semnată de Louise Mertens, creând astfel o experiență vizuală de neuitat.

Indiferent dacă ești pasionată de lumea magică a parfumurilor sau dacă doar îți dorești să descoperi o experiență olfactivă unică, Amouage King Blue este alegerea perfectă. Cu o aromă unică și o concentrație uluitoare, acest parfum te va purta într-un univers complet nou, ce îți va trezi toate simțurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty