Zodiile cărora nu le este teamă să-și dezvăluie latura vulnerabilă în fața prietenilor

Zodiile acestea obișnuiesc să fie vulnerabile în fața prietenilor.

Zodiile cărora nu le este teamă să-și dezvăluie latura vulnerabilă în fața prietenilor

Discuțiile pe care următoarele semne zodiacale le au cu prietenii lor sunt încărcate de sinceritate și vulnerabilitate pentru că vor ca relațiile cu ei să fie autentice și deschise. 

Capricorn

Capricornii au învățat în timp să își lase vulnerabilitatea la iveală în fața prietenilor. Asta nu înseamnă că inițial sunt falși, ci pur și simplu vor să aștepte și să vadă dacă pot avea această deschidere față de ei. Odată ce își dau seama de acest lucru, vei putea avea conversații cu ei despre subiecte personale și despre luptele interioare pe care le au.

Balanță

De la începutul unei relații de prietenie, Balanțele sunt sincere și vor să primească aceeași deschidere în schimb. Chiar dacă sunt conștiente de faptul că unii oameni ar putea profita de pe urma vulnerabilității lor, sunt convinse că prietenii lor n-ar putea niciodată să facă asta. Au încredere deplină în ei și se simt recunoscătoare pentru relațiile autentice de prietenie pe care le-au consolidat în timp.

Săgetător

Săgetătorii obișnuiesc să se bazeze pe prietenii lor. Relațiile lor de prietenie pornesc de la principiul că e esențial să scoți la iveală și părțile vulnerabile, astfel încât cei din jurul tău să te poată cunoaște cu adevărat. Ei ajung să vorbească fără rețineri despre situațiile de cumpănă prin care au trecut în viața lor și experiențele care au venit pentru ei cu o mulțime de dezamăgiri.

Rac

Pentru Raci, este important să construiască alături de prietenii lor legături autentice. Pentru acești nativi, contează să poată avea încredere în totalitate în persoanele cu care se înconjoară, astfel încât, în momentele vulnerabile să le poată împărtăși cu sufletul deschis emoțiile prin care trec. Nu se feresc să spună sincer atunci când suferă și aleg să vorbească într-un mod liber și despre situațiile mai grele, în care s-au simțit pierduți.

Citește și:
Cum poți evita să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie