Zodiile care știu ce nu ar accepta într-o relație amoroasă

După mai multe eșecuri în dragoste, zodiile acestea și-au dat seama cum își doresc să fie partenerul potrivit lor.

Zodiile care știu ce nu ar accepta într-o relație amoroasă

Eșecurile și dezamăgirile din plan sentimental aduc multe învățături în viețile noastre, cum ar fi care sunt comportamentele potențialilor parteneri pe care nu le-am tolera niciodată. Zodiile acestea știu foarte bune peste ce nu pot trece deloc într-o relație amoroasă.

Capricorn

Pentru Capricorni este destul de clar cum ar trebui să fie partenerul potrivit lor. Iar aici nu e vorba de aspect fizic, ci de comportament. Poate că uneori pot fi pretențioși și nu sunt realiști cu așteptările lor, însă sunt convinși că vor întâlni pe cineva alături de care își vor putea construi împreună proiectele.

Scorpion

Scorpionii sunt conștienți de faptul că timpul lor, dar și al celor din jurul lor este extrem de prețios, iar din acest motiv nu vor să se implice în relații care nu au un viitor. Preferă să discute de la prima întâlnire despre intențiile și așteptările lor pentru ca toată lumea să cunoască aceste detalii. Nu sunt adepții compromisurilor, mai ales atunci când la mijloc e vorba de fericirea lor.

Vărsător

Vărsătorii nu trec cu vederea semnalele de alarmă care i-ar putea avertiza că sunt cu o persoană nepotrivită. Dacă observă că partenerul este toxic, pun punct acelei relații fără a mai aștepta o schimbare din partea lui. Pentru că s-au confruntat și cu suferință și că au învățat din greșeli, preferă să spună încă de la bun început care sunt comportamentele peste care nu pot trece într-o relație.

Taur

Taurii au o listă foarte clară cu lucrurile pe care vor să le bifeze în viață. S-au obișnuit ca până acum fiecare aspect al vieții lor să fie organizat cu foarte mare atenție și planificat cu mult timp înainte. Dincolo de aspectul profesional, și în viața personală, în special cea amoroasă, păstrează aceeași direcție și știu care sunt aspectele pe care nu le pot accepta la un partener, cum ar fi neîncrederea și infidelitatea.

Citește și:
5 zodii care au mereu încredere în oameni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie