Zodiile care se desprind cu greu de fostele relații

Semnele acestea zodiacale se gândesc frecvent la relațiile amoroase din trecutul lor.

Zodiile care se desprind cu greu de fostele relații

Dacă îți este dificil să te gândești la fostele relații și ai nevoie de mult timp pentru a te vindeca, este posibil ca zodia ta să se afle în această listă. Iată care sunt semnele zodiacale care au provocări când vine vorba de a trece peste dezamăgirile din relațiile anterioare.

Pești

Peștii aleg să rupă orice fel de legătură cu foștii iubiți, însă asta nu înseamnă că nu mai au deloc prieteni comuni cu ei. Prin simpla lor prezență, îi fac pe acești nativi să se gândească din nou la acele relații și la felul în care s-au destrămat. Din cauza lor, și vindecarea după acele dezamăgiri durează mai mult.

Leu

Nativii Leu au deseori momente în care își aduc aminte de clipele în care s-au simțit fericiți în compania cuiva din trecutul lor. Chiar dacă nu mai pot fi în prezent cu acea persoană, se simt cuprinși de tristețe și melancolie, ceea ce nu contribuie deloc la procesul lor de a se reface după acea suferință din dragoste.

Scorpion

Scorpionii se desprind cu greu de sentimentele pe care le au pentru o persoană. Se simt confuzi, neînțeleși și neîndreptăți în momentul în care acea relație ajunge la final. Ei au o altă percepție despre ceea ce se întâmplă în acea relație, pe când partenerul privește lucrurile dintr-o altă perspectivă. Acești nativi și-au proiectat o anumită idee despre relație, care nu reflectă, de fapt, realitatea.

Rac

Racii sunt afectați de orice fel de despărțire din viața lor și cu greu își vor putea reveni. În ciuda faptului că au voința de a se vindeca și de a merge mai departe, tot resimt vinovăția, chiar dacă nu din cauza lor s-a încheiat relația. Preferă să se îndepărteze de tot ceea ce le amintește de un fost partener pentru a putea uita, ușor-ușor, de tot ceea ce s-a întâmplat în trecut și de a-și folosi energia pentru a face ceea ce le aduce adevărata împlinire.

Citește și:
4 zodii care sunt calme într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie