Zodiile care pun preț într-o prietenie pe conexiunea emoțională

Sunt câteva zodii care consideră că este valoroasă conexiunea emoțională într-o relație de prietenie.

Zodiile care pun preț într-o prietenie pe conexiunea emoțională

Pentru o serie de semne zodiacale, conexiunea emoțională este de bază într-o relație de prietenie autentică și de durată. Crezi că este și zodia ta pe această listă? 

Rac

Într-o relație de prietenie, nativii Rac cred că este valoroasă conexiunea emoțională. Dacă aceasta nu există, atunci nu văd de ce ar mai trebui să se implice în acea relație. Pentru ei, este esențial să simtă că în fața unui prieten se pot deschide și pot vorbi cu toată sinceritatea despre cele mai vulnerabile și copleșitoare subiecte. Nu vor să aibă mulți prieteni alături, ci să fie câțiva, dar în ei să aibă o siguranță deplină.

Scorpion

Scorpionii sunt loiali cu prietenii lor și îi ajută de fiecare dată când se confruntă cu o problemă și se așteaptă să primească același lucru în schimb din partea lor. Vor să aibă în preajma lor persoane de încredere, de la care să învețe lucruri pozitive și să se susțină reciproc în toate planurile. Din acest motiv, au puțini prieteni, însă cu aceștia cu creat în timp o conexiune emoțională autentică și se pot baza oricând.

Taur

Taurii își doresc foarte mult ca prietenii lor să fie autentici, înțelegători și să le respecte limitele. În momentele cu adevărat dificile din viață, își dau seama care sunt persoanele care le oferă sprijinul și care sunt cele care pleacă. Pentru ei, conexiunea emoțională cântărește foarte mult într-o prietenie pentru că, prin felul acesta, își pot arăta adevărata personalitate și nu vor încerca să pară ceea ce nu sunt.

Fecioară

Chiar dacă ai nevoie de timp pentru a putea să le cunoști cu adevărat pe Fecioare, ele ajung, într-un final, extrem de deschise dacă le câștigi încrederea. Ele apreciază extrem de mult într-o prietenie procesul prin care ajung să se apropie de o persoană. Fiecare ocazie în care se întâlnesc cu o persoană pe care o consideră prietenă și creează o legătură profundă, mai pune o temelie la baza conexiunii lor emoționale.

Citește și:
4 zodii care au nevoie de independență într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie