Zodiile care au și o relație de prietenie cu partenerii lor de cuplu

Pentru aceste semne zodiacale este important să aibă și o relație de prietenie solidă cu partenerii lor.

Zodiile care au și o relație de prietenie cu partenerii lor de cuplu

Nu este imposibil ca partenerul de cuplu să fie și prietenul tău cel mai bun. Pentru unele zodii, așa cum sunt cele de mai jos, este un aspect la care țin foarte mult și pe care îl iau în considerare înainte de a se implica într-o nouă poveste de dragoste. Iată semnele zodiacale care preferă să aibă și o relație de prietenie solidă cu partenerii lor. 

1. Capricorn

Pentru nativii Capricorn, secretul unei relații de lungă durată stă tocmai în prietenia dintre parteneri. O astfel de conexiune sinceră și autentică le oferă convingerea că la baza relației lor sentimentale stau principii sănătoase și împărtășesc aceleași valori cu partenerii lor.

2. Vărsător

Înainte de a fi într-o relație cu cineva, Vărsătorii construiesc o prietenie cu acea persoană. Consideră că e important să fie inițial prieteni cu partenerii de cuplu pentru că, prin felul acesta, își pot da seama mult mai ușor de aspectele la care sunt compatibili și dacă pot trece împreună și prin momente de cumpănă.

3. Gemeni

Când vine vorba de viața lor amoroasă, Gemenii preferă să nu se grăbească și să își acorde timpul necesar pentru a-și da seama de sentimentele lor. Vor să cunoască foarte bine o persoană înainte de a fi împreună cu ea și de a-i afla și vulnerabilitățile. Fiind la bază prieteni foarte buni cu partenerii de cuplu, sunt convinși de faptul că și relația sentimentală va evolua într-un mod armonios.

4. Taur

Nativii Taur visează ca partenerul lor de cuplu să fie și prietenul cel mai bun, în care să aibă cea mai mare încredere și să nu se îngrijoreze de fiecare dată când dezvăluie vreun aspect mai intim. Își doresc, mai întâi, să consolideze o relație puternică de prietenie cu un potențial partener, iar ulterior legătura lor să evolueze înspre o poveste de iubire.

Citește și:
3 zodii care vor înșela mai târziu în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie