Zodii care nu vor să fie cerute în căsătorie într-un mod spectaculos

Aceste zodii preferă să fie cerute în căsătorie în intimitate, departe de ochii curioșilor.

Zodii care nu vor să fie cerute în căsătorie într-un mod spectaculos

Dacă îți dorești să te căsătorești, probabil că îți imaginezi cum anume va decurge cererea. În timp ce sunt persoane care visează la o cerere în căsătorie impresionantă, eventual într-o țară străină sau la o cină romantică într-un restaurant aparte, sunt și oameni care preferă discreția și ar vrea ca momentul să aibă loc într-un context relaxat și cât mai ferit de atenția altora.

Află dacă zodia ta se află printre cele care nu se așteaptă deloc să fie cerute în căsătorie într-un mod inedit sau spectaculos. 

Scorpion

Sub nicio formă Scorpionii nu vor să fie ceruți în căsătorie în public. Consideră că o astfel de propunere trebuie să aibă loc în intimitate, dincolo de ochii celorlalți. Acești nativi obișnuiesc să fie foarte atenți ca aspectele personale din viața lor să nu fie aflate de alții și ei sunt cei care hotărăsc ce anume ajunge mai departe. Acordă importanță limitelor pe care și le stabilesc și nu vor ca acestea să fie încălcate. Se așteaptă să fie o cerere în căsătorie scurtă, dar la obiect.

Capricorn

Chiar dacă nativii Capricorn au un stil de viață extravagant și le place ideea de a fi în lumina reflectoarelor, când vine vorba de viața personală, vor să păstreze discreția. Dacă se va întâmpla să fie ceruți în căsătorie, ar vrea ca momentul să fie atent pregătit, dar să nu fie înconjurați de prieteni sau de familie, ci doar de persoana iubită. Iar dacă va avea loc acest moment în viața lor, nu îl vor dezvălui imediat celorlalți și vor aștepta ceva timp până când vor face anunțul.

Vărsător

Vărsătorii nu au absolut nici o temere când vine vorba de exprimarea sentimentelor în fața celorlalți. Atunci când iubesc, o spun clar și răspicat și fac o mulțime de gesturi pentru persoana iubită. Deși pare că ar vrea să fie ceruți în căsătorie într-un mod inedit sau într-o locație fabuloasă, nu au astfel de așteptări deloc și ar prefera ca momentul acesta să aibă loc în intimitatea cuplului lor. Consideră că dacă ar fi în public cererea în căsătorie, s-ar simți destul de jenați, iar reacția ar fi pe măsură.

Citește și:
Care este regula pe care mereu o încalci, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie