Zodii care nu mai comunică deloc după despărțire cu un fost partener

Dacă după o despărțire nu mai vrei deloc să comunici cu fostul partener, atunci și zodia ta se află în lista de mai jos.

Zodii care nu mai comunică deloc după despărțire cu un fost partener

În lista de mai jos, vei afla care sunt semnele zodiacale care nu își mai doresc să comunice cu un fost partener după ce se despart de el și încearcă să păstreze distanța, astfel încât să le fie mai ușor să gestioneze și proceseze separarea. 

Berbec

Nativii Berbec nu sunt adepții deciziilor impulsive. Își alocă suficient timp pentru a face o alegere importantă în viața lor. Dacă se ajunge în cele din urmă la despărțire, atunci atât ei, cât și partenerii au cântărit foarte bine acest lucru și au stabilit că este calea potrivită. Nu vor să mai păstreze contactul cu foștii pentru că altfel le-ar fi greu să depășească acea perioadă. Așa, dacă nu mai vorbesc deloc, vor avea parte de un proces de vindecare mai lin.

Scorpion

Scorpionii nu obișnuiesc să acorde o a doua șansă unei persoane într-o relație. Dacă se simt trădați, nu vor accepta și aleg calea despărțirii. Pentru ei, separarea este definitivă și nu se abat de la această decizie. Așa că, preferă să nu mai aibă nicio legătură cu o persoană cu care au trăit o poveste de dragoste care a ajuns la final. Nativii aceștia consideră că o relație s-a încheiat cu un scop și că nu merită să se gândească la trecut.

Capricorn

După o despărțire, nativii Capricorn aleg să nu mai păstreze deloc legătura cu persoana alături de care au fost într-o relație. Această decizie îi ajută să depășească mai ușor perioada de după o separare și să își îndrepte atenție către viitor. Nu vor să simtă că stau pe loc și că își consumă energia pe lucruri care nu mai pot fi reparate. Sunt optimiști că după suferință își vor întâlni din nou fericirea în brațele altcuiva.

Citește și:
Cele 5 zodii care vor să fie mereu în centrul atenției

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie